2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چک برگشتی داشته باشه کلا برا ضمانت قبولش نمیکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب پس باید صبر کنی تا چک پر شه تا وقتی پر نکنه واریز نمیکنن چقدر تو نوبت بودی تا تعیین شعبه؟

9ماه تو‌نوبن بودم

دوماه ضامن امضا کرده 11ماههه

الآنم اینجوری شده

9ماه تو‌نوبن بودمدوماه ضامن امضا کرده 11ماهههالآنم اینجوری شده

من ۱سال ۴ماه طول کشید تا تعیین شعبه شدم اولش خیلی سخت میگیرن برا ضامن ولی وقتی مدراک ضامنو قبول کردن گفت بزار اینجا تا سر نوبت برات واریز کنیم ۱هفته بعدش رفتم گفتم چیشد دیگه پرونده رو گرفتم بردم پیش ریس چون مشکلی نداشت تا ظهر وامو واریز کردن بلوکه شد تا ضامنا رفتن امضا کردن آزاد شد

حالا مال شما بخاطر ضامنت گیر هست اگه میتونی ی ضامن دیگه پیدا کن 

تاپیک قبلتو دیدم رفتی خونه خودت خوشبخت شی گلم اگه پولو نیاز نداری بزارید روش برید خونه بخرید

من ۱سال ۴ماه طول کشید تا تعیین شعبه شدم اولش خیلی سخت میگیرن برا ضامن ولی وقتی مدراک ضامنو قبول کردن ...

خونه خالی مونده ن مبل هست ن پرده دارم دغ میکنم نمی‌دونم چیکار کنم 

ن مستاجرهمینم ب زور پیدا کردم 30تومن گرفته دارم دغ میکنم

کاش میزاشتی مرحله آخر ک واریز کردن پولو کامل میدادی یا کلا وامتو ۱۲۰اینا می‌فروختی خب برو بانک سوال کن برو پیگیرش شو الان مبل و پرده ام گرون میشه 

کاش میزاشتی مرحله آخر ک واریز کردن پولو کامل میدادی یا کلا وامتو ۱۲۰اینا می‌فروختی خب برو بانک سوال ...

بنظرت برم بانک حرف بزنم قبول کنن 

ولی می‌دونم قبول نمیکنه

بنظرت برم بانک حرف بزنم قبول کنن ولی می‌دونم قبول نمیکنه

برو بانک کاش خیلی زودتر از این حرفا ک بحث چک پیش بیاد میرفتی دنبالش چون اونا کارشونو درست انجام نمیدن من رفتن دنبالش گفتم عجله دارم خودم پرونده گرفتم بردم پیش رئیس ک امضا کرد واریز شد 

حالا توام برو اشنایی چیزی پیدا کن یا یکم آه ناله کن ببین کاری برات میکنن مدرکی چیزی نداری از ضامنت بری اجرا بزاری تا چکشو پر کنه؟ 

مبلغ چکش چقدره؟