2777
2789

بچه ها میدونم داره دو تا خاستگاری رو باهم پیش میبره🫤

یعنی با جفتشون حرف میزنه جلسه میذارن به جفتشون هم بله میده میره مرحله بعد ، ولی با یک نفرشون رابطه ش جلوتره محتمل تره

از خاله م بعیده حالا دخترخاله م کلا ی حالیه کارهاش

ی کمم خبر دارم دوست پسر فابریک نداره ولی عشقی با این و اون میره میاد چت میکنه و اینا 

بعد هم خاله م اینا هم خاستگارهاش مدل مذهبی دارن

حالا ی دونه از این خاستگارهاش میشه یکی از آشناهای دوستم میخوان زنگ بزنن تحقیق ب من

من همینطوری تعریف کردم ازش قبلا گفتم دختر خوبیه خانواده خوبین فلان ولی زنگ زدن بهم چی بگم 

حس می‌کنم به من ربطی نداره نباید چیزی بگم تهش اونا هرکاری بخوان میکنن اگر من چیزی بگم من میشه آدم بد 

به من چه ، کاش کسی از من نپرسه چیزی🥲 

بعدم اینکه شاید اصلا موضوع مهمی هم نباشه بهرحال با یکیشون ازدواج میکنه قبلیا تموم میشن می‌رن دیگه 

الان مشکل دختر خاله ات چیه؟ من درست متوجه نشدم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب کار بدی نمیکنه، خیر شما بگید تا جایی ک ما میدونیم خانواده خوبین و دختر خوبیه

نه من که چیز بدی نمیگم ولی کارشون خیلی جالب نیست چند نفرو باهم گذاشتن توی آب نمک

مشکل خاصی نداره فقط همزمان با ده نفر حرف میزنه همه رو گذاشتن آب نمک یکی رو انتخاب کنن

اون ده نفر خواستگار رسمی هستن؟ باخانواده اومدن جلو؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مشکل خاصی نداره فقط همزمان با ده نفر حرف میزنه همه رو گذاشتن آب نمک یکی رو انتخاب کنن

انصافا خودت با هیشکی حرف نمیزنی؟ نشده تاحالا همزمان با چندتا پسر حرف بزنی؟

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
نه من که چیز بدی نمیگم ولی کارشون خیلی جالب نیست چند نفرو باهم گذاشتن توی آب نمک

شما بهتره دختر خاله ات رو ارشاد کنی نه اینکه زیر آبشو بزنی. 

انصافا خودت با هیشکی حرف نمیزنی؟ نشده تاحالا همزمان با چندتا پسر حرف بزنی؟

من که متاهلم ولی قبلا نه 

این عجیب نیست که حتی خانواده طرف براشون مهم نیست دارن چند تا چند تا راه میدن

قاعدتا باید ی دونه ش تموم بشه یا مثبت بشه یا اگر منفی شد برن بعدی 

نمی‌دونم شایدم بنظر من غیرطبیعیه 

شما بهتره دختر خاله ات رو ارشاد کنی نه اینکه زیر آبشو بزنی.

نه من چیزی نمیگم ب من ربطی نداره حتی ارشاد خاله م هم له من ربطی نداره 

اینم چون خانواده ای که رفتن خاستگاریش به شدت مذهبین و میخواستن تحقیق کنن و براشون مهمه این چیزها و دخترخاله م سبکش اونقدر مذهبی نیست نمی‌دونم چرا اینا رو میذاره آب نمک 

نه من چیزی نمیگم ب من ربطی نداره حتی ارشاد خاله م هم له من ربطی نداره اینم چون خانواده ای که رفتن خا ...

اگر افرادی که باهاشون ارتباط داره،  خواستگارن و رسمی باخانوادت جلو اومدن،  ایرادی نداره دختره باهاشون ارتباط داره.اگر ارتباط خارج از شرع باهاشون نداره. 

اوناهم مذهبین،  باشن.  بالاخره ادم مذهبی میدونه هردختری چندتاخواستگار داره. ممکنه همزمان هم باهاشون صحبت کنه. 

شما لطفا کاری نداشته باش. 

بهترین کار دنیا رو می‌کنه دختر خالت

اینجوری همزمان اخلاق،مال و شغل و خانواده‌ها رو با همدیگه محک می‌زنه و بهترین گزینه رو انتخاب می‌کنه

این خواستگار رو رد کنه به امید بعدی از کجا معلوم شرایط بهتری داشته باشه

بعدشم حتما خواستگار داره همزمان از تو جوب که پیدا نمیشن یهویی..چیکار کنه بدون فکر جواب رد بده

کاش خانواده ما هم همین قدر به فکر بودن