2777
2789
عنوان

معنی این پیام بانک چیه

88 بازدید | 7 پست

دیشب سه بار از طرف بانک پیام اومد که این پیام محرمانه هست بعد یه رمز 7رقمی هم نوشته بود یعنی میخواستن حسابم خالی کنن. این رمز دوم بوده پیامش میومده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی شماره کارتت و تاریخ انقضا کارتت و cvv2 رو داشته و میزده و رمزش واسه تو میومده ، نترس نمیتونه کاری کنه 

لزوما آشنا هم نیست ممکنه فروشنده باشه که کارتتو میدی واسه خرید دیده از رو کارت 

خلاصه میتونه هرکسی باشه که کارتت رو دیده یا عکسی ازش داشته برای احتیاط برو بانک و بگو شماره کارتت رو عوض کنه با یه کارت جدید بگیر 

ولی اگه این کارو هم نکنی اشکالی نداره اما یه بار بانک به ما گفت اینکارو انجام بده بهتره

یکی شماره کارتت و تاریخ انقضا کارتت و cvv2 رو داشته و میزده و رمزش واسه تو میومده ، نترس نمیتونه کار ...

شاید فروشنده باشه چون رفتیم مسافرت طرف فهمید مسافریم شاگرد مغازه بود یه پسر کم سن وسال. کارت دادم خرید کنم بعد رفتم یه لباس دیگه انتخاب کنم کارت رو پیش خودش نگه  داشت گفتم کارت بدین تا بعد باهم حساب کنم گفت نه همین جا نگه میدارم یه بیست دقیقه ای کارت پیشش بود