2777
2789
عنوان

لازمه برم یا صبر کنم فعلا

113 بازدید | 15 پست

من ناخواسته سومی رو باردارم افسرده هم شدم تو هفته شش قرص گرفنم جرات سقط نداشتم این روزا خیلی ناامیدم الان ده هفته و سه روزمه دیشب یه مقدار لک بینی رنگ روشن داشتم چقد خوشحال شدم گفتم حتما خدا دلش به حالم سوخته میخواد سقط بشه با خیال راحت خوابیدم صبح پاشدم دیدم هیچ لکی ندارم واژنم هم به شدت خشک شده ولی کمرم یه مقدار درد داره الان لک بینی قطع شده لازمه برم سونو چون ۲۳هم سونو ان تی دارم 

منم یه بار ازم یه مقدار خون اومد توبارداری قطع شد تو 9 هته زنگ زدم ماما گفت اگر قطع شده چیزی نیست نگران نباش سونو هم نرفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم یه بار ازم یه مقدار خون اومد توبارداری قطع شد تو 9 هته زنگ زدم ماما گفت اگر قطع شده چیزی نیست نگ ...

چقد دوست داشتم صبح پا بشم خونریزی شدید کرده باشم برم بگه سقط شده 😞کاش خدا منو ببخشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دوست داشتم صبح پا بشم خونریزی شدید کرده باشم برم بگه سقط شده 😞کاش خدا منو ببخشه

نگو اینجوری ما که از حکمت خدا خبر نداریم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من چیزی از بارداری نمی دونم ولی هر خانواده ای که فرزندی به دنیا آوردن که به اعتقاد خودشون ناخاسته بود، اون فرزند یه جورایی از  بچه دیگه یا باقی بچه هاشون مهر عجیبی توی وجودش بود

فقط از جنبه احساسی بیان کردم

ولی منطق و واقعیت برای فرزند آوری و تربیت خیلی خیلی مهم تر از جنبه احساسیه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خیلی سختمه من سنم ۳۸انواع بیماری دارم واریس. افسردگی. میگرن. کم خونی. عصب دستم. همه جام درد داره خار ...

ددرکت میکنم خدا کمکت کنه

جا بزار دنیا بیاد حکنتشو میبینی قبش بابد سفت میگرفتی حالا که اومدن شکر کن به خودتم نگو افسرده به زیب ...

افسرده شدم دکتر تاید کرده اصلا شب و روز ندارم بله میدونم سهل انگاری از خودم بوده