2777
2789
عنوان

رابطه با مرد متاهل

471 بازدید | 46 پست

دوستان لطفا بدون بی احترامی نظربدید

دوستم مدتی تو یه شرکت مشغول کار شد 

مدیرشون بهش گفته بود مجرده اینم باهاش وارد رابطه شد بعد مدتی از طریق یکی از همکارا فهمید که متاهله و بچه‌ام داره قرار شد رابطه رو کات کنه ولی مگه آقا ول کن بود همش زنگ پیام بلاکش می‌کرد با خط دیگه زنگ میزد 

خلاصه رابطه ادامه پیدا کرد اون آقا میگه از زنش جدا میشه و با دوستم ازدواج میکنه طی یک سال آینده

من خودم دلم خیلی واس زن اون آقا میسوزه چون میترسم دوستم کار احمقانه ایی نکنه به حرفاش گوش میدم وباهاش همراهی میکنم

حالا به نظرتون من چیکار کنم کار درست چیه

خانم های متاهل شوهرتون اینکارو کنه حسشون چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون اقا زنشو که طلاق نمیده هیچ. دوستتم تو اب نمکه یه چند بار سوء استفاده و مثل دستمال پرتش میکنه یطرف. واقعاا کسی که شرافت و منش داره توی رابطه چه بازن متاهل چه با مردش نمیره... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

به دوست گوش مخملیت بگو اون آقای بیشعور هیچوقت زنشو طلاق نمیده این حرفو زده چون میخواد دختره رو توی مشتش نگه داره بازیش بده همین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

خطاب به اون دختری که با مرد متاهل در ارتباطه :

اون آقا که از زنش جدا نمیشه اینو مطمئن باش ، فقط تو این وسط داری سرویس مفتی میدی ، آخرش هم بازیت میده و کنار می‌گذاردت

مردها هر غلطی میکنن اما زن و بچه رو رها نمیکنن

شما هم اگه خود کم بینی نداشتی نمی‌رفتی با مردی که با یکی دیگه خوابیده و بچه هم براش درست کرده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

مطمعن باش عمرا زنشو طلاق بده بچشو ول کنه اون آقا فقط دنبال سرگرمیه . دوستت هم چقد خودشو بی ارزش میدونه ک وارد همچین رابطه ای شده 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اون دوستت مطمئن باش میدونسته متاهله

چقد از این موارد زیاد شده 😑

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

راجع ب سوال اخرت اول بگم من اینقد خیانت دیدم سر شدم برام مهم نیس ولی چندتاشونو تا عمر دارم نمیبخشم این از جوابت

درمورد دوستت هم بگم ک اون اقا دوستتو نمیخواد . میخواد سو استفاده کنه مث دستمال بندازتش دور وگرنه هیچ نری زن وفادارشو مادر بچشو نمیندازه دور واسه دوس دختر

حالا از من گفتن دیگه اگه ادامه بده احمقه