2777
2789

بچه ها خیلی دلم گرفته

دوست دارم یه آدم موفق بشم برا خودم یه درآمدی ولا اینکه کم ولی داشته باشم

اما سراغ هرکاری میرم نمیشه نمیدونم مشکل از منه یعنی؟ 

مثلا درس خوندم لیسانس گرفتم 

بعد رفتم دنبال آرایشگری ادامه ندادم یعنی خیلی برام سخت اومد

الان رفتم دنیال کاشت ناخن یه هفتست رفتم خیلی سختمه  یعنی کارا اونجوری که میخوام نمیشه حالادوباره دلسرد شدم که ولش کنم همش به این فکر میکنم که وای چقدر هزینه کردم به هیچ جا نرسیدم

نمیدونم چرا اینجوریم من؟😢دیدم بعضیا میرن یه چیزی یاد میگیرن بعد اینقدر پیگیرش میشن و تمرین میکنن که فول میشن ولی چرا من نمیتونم؟ همش باید یکی بالا سرم باشه انگار بهم بگه اشمالامو از خودم نمیدونم خلاقیت ندارم نمیدونم از پشتکاره؟ با اصلا همه اینطورن؟ 

بگین چبکار کنم موفق بشم😩خسته شدم از خودم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بنظرم شما یکی اینکه انگیزه ندارید 

و همچنین پشتکار 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

خب اصولا بايد تلاش كني به يه جا برسي

با يك هفته كه كار ياد نميگيري

دوست ه من ناخن كار و وضعش هم حسابي خوب شده

نزديك ١ سال وردست ناخن كار ، كار ميكرد تا تونست مستقل شه

❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیزای دیگرم امتحان کن شاید استعداد آرایشگری نداری شاید تو خیاطی عالی باشی یا تو قالی بافی یا چیزای دیگه چندتارو امتحان کن بالاخره علاقتو پیدا میکنی عزیرم

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

انگیزه هم دارما میگم که دوست دارم برا خودم مستقل بشم ولب نمیدونم بازم چمه🙁زود میگم واب چقدر هزینه کردم کی اینا جبران میشع؟ یا تا یه کاریم بد میشع میگم وای این همه هزینه کردم آخرش هیچ🤭

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

یکم ارادتون کمه 

هر کاری را شروع میکنید به خودتون انگیزه بدین و به ثمر برسونین

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

کسایی که موفق شدن و به جایی رسیدن رمز موفقیتشون این بوده که دمدمی مزاج نبودن و از این شاخه به اون شاخه نکردن.

یه چیزی یه کاری یه حرفه ای رو گرفتن بهش چسبیدن و تا تهش رفتن.

مثلاً یکی میره تو یه مجموعه میشه کارمند یا کارگر ،یه سال دو سال پنج سال که اونجا بمونه تو اون مجموعه خود به خود بزرگ میشه و درآمدش میره بالا،اعتبار کسب می‌کنه.

ولی کسی که شش ماه اینور کار می‌کنه شش ماه اونور یه سال تو این شرکت شش ماه تو اون شرکت،تهش هیچی نمیشه.

یهو به خودش میاد میبینه تو ۲۰ سال تو ۱۰۰ تا مجموعه کار کرده ولی هنوز همون آدم ۲۰ سال پیشه

تنها نیستی😬

منم انقدر دنبال کار گشتم خسته شدم

از آرایشگری و فلانم خوشم نمیاد 😷

مرده شور این .....ببرم که همش شده پارتی بازی

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خوب چیزای دیگرم امتحان کن شاید استعداد آرایشگری نداری شاید تو خیاطی عالی باشی یا تو قالی بافی یا چیز ...

ماهرخ جون چون دوست داشتم اومدم سمت آرایشگری ولی زود از همه چی دلسرد میشم یعنی میخوام فوری راه بیفتم

مثلا دنبال آشپزی و شیرینی پزی هم که رفته بودم همینطور بودم بعد اونم ول کردم 😢

کسایی که موفق شدن و به جایی رسیدن رمز موفقیتشون این بوده که دمدمی مزاج نبودن و از این شاخه به اون شا ...

من یه مشکلیم که دارم نمیدونم از کجا شروع کنم؟ خیلیم آدم زبون بازی نیستم که خودمو با زبون جا بزنم😣

ماهرخ جون چون دوست داشتم اومدم سمت آرایشگری ولی زود از همه چی دلسرد میشم یعنی میخوام فوری راه بیفتم ...

پشتکار و تلاش داشته باش عزیزم دلسرد نشو میدونی اگه به چیزی علاقه داشته باشه آدم هیچوقت دلسرد نمیشه هیچوقت خسته نمیشه ایشالله راه میفتی یک هفته خیلی کمه واسه یادگیری چیزای جدید اگه یک سال کار کردی دیدی نمیشه اونوقت دلسرد شو الان فقط تلاش کن عزیزم

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
ماهرخ جون چون دوست داشتم اومدم سمت آرایشگری ولی زود از همه چی دلسرد میشم یعنی میخوام فوری راه بیفتم ...

خب نمیشه.

سرآشپز رستوران ما ۱۵ سال تو یه رستوران مکزیکی تو آمریکا کارگری کرده،قسم میخوره میگه توالت میشستم ظرف میشستم،کف کل آشپزخونه رو با تیغ تمیز میکردم روزی ۱۶ ساعت کار کردم تا یواش یواش اومدم تو کادر آشپزی و بعد از چند سال شدم شف (سرآشپز )

می‌گفت دست راستم یروز خیلی درد میکرد اصلا نمی‌تونستم چاقو بگیرم دستم سبزی چاپ کنم،سر آشپز اومد that's it ! یعنی همینه که هست! باید چاپ کنی !

آدمایی که الان به رده های بالا رسیدن به اندازه خودشون زحمت و بدبختی کشیدن.

نمیشه که تو در عرض شش ماه یا یکسال بری اون بالا مالا ها