2777
2789
پس وضع مالیتون خوبه که این حرفا بمن زدیدادم سیر از احوالات گشنه چخبر دارهمیگم رو به نابودی ام اگه نک ...

ما هم رو به نابودی ایم داریم دار و ندارمون رو می فروشیم طلب مونو میدیم

ولی بازم خداروشکر این راهش نیست

برو کار کن مردی که به این زودیا خسته بشه که چ عرض کنم

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

این حرفو تریلی هم نمیکشه نگو اینو بچتو پاره تنتو میدی اع.. ام کنن خدایی نکرده؟!!!!!

جدي ميگم. من خيلي از ناحق كردن ميترسم. از اينكه اون دنيا بايد جواب پس بدم. 

من چند ماه پيش تصادف كردم. بازم زنگ زدم افسر بياد بگه كي مقصره. با اينكه ميدونستم طرف مقصره. ولي بازم نميخواستم حق اون اقا رو به وقت ضايع كنم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس وضع مالیتون خوبه که این حرفا بمن زدیدادم سیر از احوالات گشنه چخبر دارهمیگم رو به نابودی ام اگه نک ...

اره. سير. ولي مگه از درون زندگيه ادما شما خبر داري؟

سختي هايي كه من دارم ميكشم شايد تو ختي تصورشم نكني. 

واسه همين ميگم همه رو بايه چوب نزن. 

اره. سير. ولي مگه از درون زندگيه ادما شما خبر داري؟سختي هايي كه من دارم ميكشم شايد تو ختي تصورشم نكن ...

درسته هیچکس از مشکلات بقیه خبر نداره نه من چیز کاملی از شما میدونم نه شما از من🌹

م.. و.. اد، ا.. سل.. حه، ج. ع. ل اسناد

دختر خوب من باشم باهاش میشینم صحبت میکنم میگم یه بار پول گیرت اومد دوبار گیرت اومد دفعه سوم اگر بگیرنت هم خودت بدبخت میشی هم ما. آبروریزی میشه. سابقه دار میشی نمیتونی در هیچ خونه ای رو بزنی. برای خواهر برادرات هم بد میشه. اینا جرم های کمی نیستن

با احترام به همه کساییکه تو این زمینه ها هستن، از نظرشرعی ناخنکاری کاشت مژه و اکثر لاینهای زیبایی درآمدشون شبهه داره من نمیگم شرع میگه یقه نگیرین کساییکه گرون فروشی میکنن کساییکه حتی مشتری رو با رویا فروشی جذب میکنن دوره هاشونو بفروشن املاکیا حتی خیلی پزشکای سودجو،عکر کردی درآمد کدومشون حلاله؟؟تو این دوره زمونه پول حلال سخت به دست میاد 

درسته هیچکس از مشکلات بقیه خبر نداره نه من چیز کاملی از شما میدونم نه شما از من🌹

بله. درسته. 

اين دنيا محل گذره. هممون داريم با همه چي ازمايش ميشيم. با كمي مال. فرزند. غذا. همه چي. خدا خودش تو قران گفته. 

تو اين دنيا هم يه خوبي ميمونه و يه بدي. پس از خدا بخواييم كه خوب ازمون بمونه. تهش رفتني هستيم. 

سختي ها هم ميگذره. همينجور كه باز تو قران خدا گفتخ بعد از هر سختي اساني است. 

فقط بايد ايمانمون رو حفظ كنيم.