2777
2789

به ۳ دلیل این حرفو میزنه:

اصولا ادما وقتی ببینند کسی ازشون بالاتره اینقدر میکوبندش تا به خیال خودشون بیارندش پایین.

بعد هم پدر شوهرت شاید از این کلمه و‌ حس دهاتی بودن توی زندگیش خیلی ضربه خورده برای همین اینو تکرارمیکنه.

ولی مورد اخر اینکه مگه تهران روستا نداره؟ شاید شما از روستاهاشید یا جاهای پایینش و پدر شوهرت اینا از یه منطقه ی خوب یه شهرستان.

این حرف را که زدید که شما از تهرانید و اونا از شهرستان، پس خودتون هم دست کمی از پدر شوهرت نداری

و شاید هم پدرشوهرت چند بار این حرفو از دهنت شنیده یا توی رفتارت حس کرده برای همین میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول آفرین ولی شوهرم از اینکه حرف پدرشوهرم بهش گلگی نکردم خوشش آمد کنارمه میگه حواب بابام میدادی

بی ادب نباش در کمال ادب و احترام قهوه ای کن🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

به ۳ دلیل این حرفو میزنه:اصولا ادما وقتی ببینند کسی ازشون بالاتره اینقدر میکوبندش تا به خیال خودشون ...

ببیبن عزیزم من اصلا اینطوری نیستم من حتی با گدا شام خوردم من ی ادم کاملا خاکی خاکیم اما ادب احترام مهمه و اینکه همه ما از دهات امدیم من بزرگ شده تهرانم ولی هیچ وقت به کسی یا حتی کسی که تو روستا زندگی میکنه نمی گم دهاتی قربتی  اصلا روستا شهر نداریم دید من به اینکه همه ما باید بهم احترام بزاریم من هیچ وقت هیچ وقت به کسی بی احترامی نکردم 

ببیبن عزیزم من اصلا اینطوری نیستم من حتی با گدا شام خوردم من ی ادم کاملا خاکی خاکیم اما ادب احترام م ...

بله عزیزم، پس بذار پای عقده ای بودنش.

ولی خودتون هم از کلمه ی تهرانی و‌شهرستانی بودن، استفاده نکنید دیگه.

به ۳ دلیل این حرفو میزنه:اصولا ادما وقتی ببینند کسی ازشون بالاتره اینقدر میکوبندش تا به خیال خودشون ...

ابگم که گفتم من تهرانم اینکه ایشون خودشون شهرستان زندگی میکنه اگر من دهاتی پس خودشون کجایی هستن ؟ ضمن اینکه کلا فقط گیر به من میده و فقط سر به سر میزاره از اینکه منو بخواد تخریب بکنه لذت میبره 

بله عزیزم، پس بذار پای عقده ای بودنش.ولی خودتون هم از کلمه ی تهرانی و‌شهرستانی بودن، استفاده نکنید د ...

اینکه گفتم تهران به فک میکردم خودشون شهرستان زندگی میکنن پس اسم خودشو میخواد بزاره چی فقط به من که عروس اولشم بی احترامی کنه اون یکی عروسش نمیکنه سالی یک بار حمام میرن به نظافت خودش نمیرسه 

ابگم که گفتم من تهرانم اینکه ایشون خودشون شهرستان زندگی میکنه اگر من دهاتی پس خودشون کجایی هستن ؟ ضم ...

نه شوخی میکنه

باهات راحته

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نه شوخی میکنهباهات راحته

نه عشقم من بیبن شوخی جدی میتونم درک کنم این آقا وقتی کرمش بگیره میاد سر به سر ما میزاره یا مادرشوهرم میگه من میتونم به تو بی احترامی کنم ولی له اون عروس کوچیک نه خیلی راحت تو تخم چشم اینو گفت 

چرا با این خانواده وصلت کردی؟

خبلی تحقیق کردم گفتن خانواده خوبی هستن پدربزرگشون مرد شریف و با غیرتی بوده نمیدونستم انقدر ضعیف و بی فرهنگ هستن بیشتر پدرشوهرمه گاهی باهام شوخی میکنه ولی خوشم نمیاد از این رفتارش بهم بگه دهاتی عصبی میکنه ادمو مادرشوهرمم وقتی بهم بی احترامی میکنن کیف میکنه