طفلک بچه داره از تنهایی دق می کنه بعد شما بهش می گی قوی باش خوب بچه چه گناهی کرده که باید تو تنهایی ...
احست
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
عزیزم همه پولدارا آدمای معروففقط یدونه بچه دارنچون فرهنگ بالایی دارندلطفاً به رفاه بچه برس نه به چیز ...
شما ترس از مسولیت رو فرهنگ بالا میبینی؟؟ اصولا اکثر تک فرزندا دچار اختلالات روحی روانی میشن.. منم فک میکردم یدونه کافیه.. ولی وقتی دیدم بچه تا وقتی بچس نیاز ب همبازی داره. وقتیم بزرگ شد نیاز ب همدم و همراز داره.. اشیا نیس ک تک و تنها بمونه و دلش نپوسه. آدمه.. یک آدم نیاز ب معاشرت و هم صحبتی داره.. بعدشم امثال منو شما اگه بچه بیاریم ک مملکتو توو یه لقمه قورت نمیدن ک اینهمه از وضعیت مملکت و آیندش میترسیم!! یه مدت برق نبود ک اونم کلی سرمایه گذاری کردن تا کسی مشکل قطعی برق نداشته باشه.. امنیتمونم حتی با وجود جنگ زیر سوال هیچوقت نرفته.. شما دوران جنگ 8 ساله نبودی ک ببینی اصن داخل کشور کسی جنگی احساس نکرده بود.. بعدشم اصولا آحاد مردم هم دسشون ب دهنشون میرسه همم والاهی ما ندیدیم دوروبرمون کسی امکانات کمی برا بچش فراهم کرده باشه. خودمونم قشر متوسط جامعه هسیم ولی باز هیچوقتم ن تنها کم نیاوردیم... بلکه ب هر چیم خواستیم رسیدیم... من طبق سنم تجربم اینه ک یا کلا بچه نباید آورد یا اگه یکی آوردی باید جفتش کنی تا بچه رشد عاطفی و اجتماعی و روانی درستی داشته باشه..
فقط تک فرزند ها نهالان همه مردم اختلالات روحی و روانی دارن بااین گرونی کمبود
میدونی امشب چقدر دلم گرف برا بچم؟؟ بردیمش پارک رفت از دست یه دختر بچه دیگه گرف ک بیا دوست بشیم و با هم سرسره بریم.. دختره گف ن من با تو بازی نمیکنم میخام با دوستای خودم بازی کنم.. رفت پیش خواهر برادر خودش... اونوقت بچه من فقط نگاش کرد... دلم قشنگ مچاله شد بخاطرش.. منم زیادی ناله غاز سر میدادم بخاطر وضعیت مملکت.. ولی باز از هر جایی کشور خودمون بهتره.. من خیلی جاها رفتم و خیلی جاها بودم و با آدمای زیاد داخلی و خارجی معاشرت کردم منتها حتی با این شرایط بحرانی مملکتمون باز از سایر مملکتها بهتره.. هم خودمون تلاش میکنیم.. هم خدا روزی دهندس.. تا اینجاشم ب لطف خدا بوده.. منبعدشم ب لطف خدا بهترترم خواهد شد.. من بخاطر بچم ب دومی بصورت جدی فکر میکنم.. چون دیدم بچه خاله و بچه عمو و بچه دایی و عمه واقعا مثل همخون آدم نمیشن.. من بچم کوچیکه اونا بزرگترن میبینم حسادت میکنن ب بچم.. چون منو شوهرم براش کم نمیزاریم حتی بزرگترا هم حسادتشو میکنن.. من جاریم تا وقتی بچش یکی بود کاری ب بازی بچش نداشت.. وقتی مال خودشو دوتا کرد دیگه نمیذاشت شوهر و دختراش سمت بچه من بیان و با دختر من وقت بگذرونن.. فقط از حسادت ک بزار تنها بمونه... بخاطر خیلی چیزا صلاحو در این میبینم ک خونوادمو بزرگترش کنم.