2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوجوونم ، همش نگران اینده ام که تو این وضعیت ،اصلا چند سال دیگه میشه زندگی کرد اینجا ؟ نکنه نتونم درسم رو تموم کنم ؟ نکنه مجبور شیم خونه زندگی رو ول کنیم بریم ؟ نکنه ....

دیگه وای به حال بچه ای که الان به دنیا بیاد 

اومدی یه کامنت مسخره گذاشتی چند نفر گفتن کدوم کشور زندگی می‌کنی پاسخ ندادید بازم اومدی به کامنت دیگه

عزیزم چقدر شما کم‌تحمل هستین 

بله خونه ی ما خب آب و برق قطع نمیشه ... احتمالا به خاطر اینکه کنار بیمارستان های بزرگ هستیم( به خاطر اونجا قطعی نداریم) .. الحمدالله وضع زندگی مون هم خوبه.. متوسط رو به بالا..

بعد جنگ هم تازه فهمیدم چقدر امنیت داریم و قبلا چقدر ناشکر بودم.

جالب اینکه خاخام های ی هودی گفته بودن با هر موشک ایران با هزار نوزاد به دنیا میاریم..ولی ماها چقدر برای خودمون سخت و بزرگ کردیم همه چی رو

عزیزم چقدر شما کم‌تحمل هستین بله خونه ی ما خب آب و برق قطع نمیشه ... احتمالا به خاطر اینکه کنار بیما ...

آره من تحمل ندارم ببینم بچه زجر بکشه بره دستشویی ببینه آب قطعه یا هرچی بخواد نتونم بخرم 

زندگیم فقط همسرم

والا من تصور هم میکنم شرایط شما رو احساس میکنم از استرس دارم میمیرمیعنی شما آنقدر توانایی روحی مالی ...

عزیزم کی گفته بچه هیچ کمبودی نباید داشته باشه؟ الحمدلله ما زندگی خوبی داریم ولی طوری نیست که بگم هیچی کم و کسر نداریم بچه ای که هیچ کمبودی نداشته باشه بی عرضه و شکننده بار میاد ما باید بچه هامونو قوی بار بیاریم نه طوری که فردا تو زندگی اجتماعی هر سختی دیدن سریع مچاله بشن و نتونن ادامه بدن

پدر و مادر مهربون پدر و مادری نیستن که بچه شونو تو رفاه کامل بزرگ کنن بلکه پدر و مادری هستن که بچه شونو قوی و با عرضه بار بیارن که بتونه خودش زحمت بکشه و به همه چی برسه

به چه چیزی نگاه کنیمبه گرونیبه اقتصاد کشوربه امنیتبه برقبه آبیا به مجازی درس خوندهیا به تمام حسرت ها ...

آب که خدا رو شکر همیشه هست فقط گفتن صرفه جویی کنید که اونم وظیفه ی همیشگیمونه فرقی نکرده

برق هم که همیشه بوده الان مدتیه این وضعیتش شده که ناز شصت کسانی که اینجوری رای دادن و یه ملتو بیچاره کردن

گرونی هم که همه جای دنیا هست یه تحقیق ساده بکنین متوجه میشین 

امنیت که الحمدلله برقراره و خیلی راحت زن و مرد شب تا صبح و صبح تا شب کار و زندگیشونو دارن می کنن مشکلی هم ندارن مجازی درس خوندن خیلی چیز جالبی نیست ولی مشکل اساسی و حادی هم که آدم بخواد ناامید بشه نیست

در کل توی احادیث میگن در کار آخرت همیشه به بالادستی خودت نگاه کن تا بتونی خودتو بالا بکشی 

ولی توی کار دنیا همیشه به پایین دست خودت نگاه کن تا بتونی از نعمت‌هایی که داری شکرگزاری کنی

خب من دوست دارم دور برم ساکت باشه نه که هی بشورم بسابم بپزم خودمو پیر و خسته کنم که چی مگه ازدواج کر ...

هر کس توی زندگیش یک دیدگاه و هدفی داره و طبق همان پیش میره 

من فرزند آوردن و انجام کارهای بچه هامو با عشق انجام میدم و پیر کردن و خشته کردن خودم نمی دونم

ما لومدیم این دنیا تا برای اون دنیامون چیزی آماده کنیم اگه اومده بودیم برای خوش گذرونی و خوردن و خوابیدن و لذت بردن ، بله حرف شما درست بود ولی این هدف زندگیه که با کارهای ما جهت میده

همین بچه ام راباای وی اف باردارشدم. شما پیش خدا روسفیدی دعا کن منم بارداربشم وخدای پرقدرت بهم بچه ها ...

سلامت باشید عزیزم 

ان شاءالله هرچی خیر و صلاحه بهترینش براتون رقم بخوره متاسفانه من خیلی رو سیاهم ، شما دلت خیلی پاکه که منو رو سفید می بینی