2777
2789
عنوان

با این چیزایی که از پزشکی میگن دیگه به چه امیدی درس بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست

الان پیش هر مشاوری که بری از یه رشته ای بد میگه، آدم میمونه واقعا

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت دیدی کسی از شغلش ناراضیه ولی هنوز داره توی اون شغل کار می‌کنه ، به حرفش شک کن اگر بده چرا خودش ...

دقیقا...یه زن وشوهر دکتر تو اینستا دنبال میکردم زنه میگفت شوهرم میخواد طبابت کنار بزاره بره سراغ شغل آزاد وهمش مینالیدن ولی هرروز استوری از بیمارستان وروپوش پزشکی میزاشتن

دقیقا...یه زن وشوهر دکتر تو اینستا دنبال میکردم زنه میگفت شوهرم میخواد طبابت کنار بزاره بره سراغ شغل ...

واقعا فازشون چیه

اگه به عمد و دروغ این حرفارو میزنن واقعا حق الناس چون خیلیا تحت تاثیر قرار میگیرن

دقیقااا ولی من یه نفر هم ندیدم بیاد بگه از پزشکی خوندنم راضیم

الان همه رشته ها همینه، من گفتم کاردرمانی دوست دارم مامانم گفت حالت بد میشه از لحاظ روحی، گفتم گفتاردرمانی گفتن حوصله بچه نداری گفتم مامایی یا روانشناسی گفتن اصلا درآمد نداره 

البته با رتبه اندازه کد ملی ام باید یه گوشه بشینم جیرانم و ببینم

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

واقعا فازشون چیهاگه به عمد و دروغ این حرفارو میزنن واقعا حق الناس چون خیلیا تحت تاثیر قرار میگیرن

فازشون صرفا کلاس گذاشتن از سختی کار وخفن بود وناله الکی ....یارو تاپیک زده بود خودش وهمسرش دکتر بود ومیگفت حقوق کمه بعد تاپیک ءذاشته بود بالاخره خونه خریدیم بعد بهش گفتم با کمک کسی گرفتید گفت نه خودمون گفتم واسه این پرسیدم چون گفتید حقوق پزشکی کمه گفت آره ولی ما خیلی سال هست  که کار می‌کنیم حالا منظورش از خیلی ۷سال بود دیگه نمیگه خیلیا بازنشست میشن ولی باز توان خونه خریدن ندارن......حقوق یه معلم فرهنگیان ۱۳تومن شروع میکنه شاید کمتر اونموقع اینا با کارانه ۳۰تا۳۵میگیرن حقوقشون از ۲۰تا۲۵شروع میشه بدون کارانه ...مگه تو مملکت ما کار گیر میاد 

فازشون صرفا کلاس گذاشتن از سختی کار وخفن بود وناله الکی ....یارو تاپیک زده بود خودش وهمسرش دکتر بود ...

عجب...خیلی از مردم تا آخر عمرشون هم کار کنن و فقط پس انداز کنن و هیچی نخورن باز هم نمیتونن خونه بخرن

نمیدونی متخصص بودن یا عمومی؟

دقیقااا ولی من یه نفر هم ندیدم بیاد بگه از پزشکی خوندنم راضیم

پزشک طرحی حقوقش از 17 تومن هست تا نهایت 30 تومن بسته به حکمی که بهش میدن و جایی که طرح رو میگذرونه

پزشک بدبخت میبینه کارش روز تعطیل و غیرتعطیل نداره شب و روز نداره کشیک میده مسئولیت جون مردم با دیه های میلیاردی بر عهده اشه با هزار و یک جور آدم با فرهنگ های مختلف باید چونه بزنه آخرش تو دوسال طرحش با حقوقش یه ماشین هم نمیتونه بخره یه پس انداز نمیتونه جمع کنه برای اجاره خونه دوره تخصص(چون خوابگاه نمیدن) 

بعد که طرحشو تموم کرد یا باید بره مرکز بهداشت قرارداد ببنده با همون حقوق سابق

یا بره تو مطب بقیه کشیک بده که اکثرا توسط قبلی ها پر شده

یا باید بره تخصص بخونه خود تخصص خوندن مثنوی هفتاد من هست

تخصص ها هم جراحی دارهاش پتانسیل رسیدن به درآمد بالا رو دارن که کار هر کسی نیست جراحی خوندن بعضا همین زنان و جراحی عمومی صندلیاش خالی میمونه لصلا کسی نمیره پر کنه

اما یکی میبینی وضعش خوبه دغدغه اینو نداره تا سی و خرده ای سالگی خانواده اش تامینش کنن میره میخونه بعدم مطب خودشو میزنه بلاخره درآمدشم بدک نیست برای کسی که خونه و ماشین و مطبش به راهه