2777
2789
عنوان

شوهرم لحن حرف زدنش هر روز داره بدتر میشه داره بی ادب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موقتی بود یا مدت طولانی پوستت قشنگ شد؟ من پوستم هم شله هم کدر هم دور لبم خط غم داره بنظرت کدوم ...

سه ماه پوستم عالی بود الان باز از قبل بهترم ک فک کنم چهار پنج ماه گذشته هنوز صورتم پر پره..همه فک کردن ژل زدم انقد ک تغییر کردم..هفت میلیون شد پی آر پی و بایوفیلر باهم

عزیزم موقتی بود یا مدت طولانی پوستت قشنگ شد؟ من پوستم هم شله هم کدر هم دور لبم خط غم داره بنظرت کدوم ...

آره پوستو سفت و روشن میکنه ..دو ماه اول سرخ و سفید میشی مخصوصا وقتی اب میزنی ب صورتت

سه ماه پوستم عالی بود الان باز از قبل بهترم ک فک کنم چهار پنج ماه گذشته هنوز صورتم پر پره..همه فک کر ...

پری پوست چجوریه حالت تپل یا ورم؟ یا طبیعی نچرال

دیدی اینایی که ژل میزنن گونه هاشون معلومه مصنوعیه همچین چیزی یامثل وقتی اب رفته زیرپوستت

ببخشیدانقدسوال پرسیدم هیچ تصوری ندارم ازش شوهرمم مصنوعی بشم غرمیزنه 

[QUOTE=394381637]سه ماه پوستم عالی بود الان باز از قبل بهترم ک فک کنم چهار پنج ماه گذشته هنوز صورتم پر پره..همه فک کر ...[/QUOTE

ازیک دکترپرسیدم انگار اطلاعات نداشت گفت برای همیشه پوستت سفت وروشن میشه پس انگار مثل بوتاکسه چند ماهست