2777
2789
عنوان

بچه مردمی که دلم نمیاد از خونه بیرون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
بیدار میشه شروع می‌کنه دویدن؟

زیاد نمیدوه 

ببین بابام براش اسباب بازی خریده بود آورد داد بهش رفت آشپزخونه آب برداره اومد دید اسباب بازی رو گذاشته زمین داره میپره روش 

همون لحظه خراب میکنه هرچی رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کنیدگناه دارن بیش فعالن به این فکرکن که بالاخره میرن ولی وای بحال خالت

خالم میگه تو خونه انقدر اذیت نمیکنن 

گفته بود ببرید پارک بدون تخلیه بشن 

بردیم پارک کم مونده بود درخت ها رو از جاش دربیاره . دیگه بابام گفت زشته منو اینجا می‌شناسن پاشدیم اومدیم خونه 

اسی باز من خندیدم با اینکه گفتی وسط مبل گودال شده تا می‌شینی میفتی اون تو😂😂😂😂😂به خالت هم که اون ...

ببین ما معمولا دیر از خواب بیدار میشم حداقلش دیگه یازدهه و اینو همه میدونن و صبح ها زنگ نمیزنن 

خالم پریروز ۹ صبح زنگ زده ما فکر کردیم از بیمارستانه اما خالم بود . می‌گفت دیگه خسته شدم کاش بمیرم این دنیا به چه دردی میخوره اخه   میگفت این بچه از طبقه سوم میخواد بره پایین از روی نرده ها میره بلد نیست از پله بره من چیکار کنم آخه 

باز خوبه این مدت پدرت و مادرت و خودت درگیر اشکان شدین زیاد بحث و دعوا نیست بینتون 🌹🌹عدو شود سبب خی ...

نمیذاره که دعوا کنن .

بابام قبلا یکسره رو کاناپه تلویزیون میدید هیچ کاری نمیکرد . انقدر این بچه بهش تیکه انداخت که چرا همش اونجا میخوابی چرا کمک نمیکنی و ... دیروز کلا تلویزیون رو روشن نکرد یا به مامانم گفت بلد نیستی آشپزی کنی ؟ سنت کم نیست که چرا غذای خوب نمیتونی بپزی ؟  

نمیذاره که دعوا کنن .بابام قبلا یکسره رو کاناپه تلویزیون میدید هیچ کاری نمیکرد . انقدر این بچه بهش ت ...

واقعا خیریت هست که اون اونجاست 

باور کن چند وقت دیگه اونجا باشه اوضاع سروسامان پیدا می‌کنه 

باور کن جدی میگم 

دقت کردم از وقتی اون اونجاست دیگه نه بابات رفته شمال نه بحث کردن باهم