2777
2789
عنوان

پوشش دختر نه ساله چطور باشه

282 بازدید | 43 پست

خانومای گل مخصوصا عزیزانی ک دختر نه ساله اطرافتون دارین ک ب سن تکلیف رسیده پوشش چطوره از حجاب و محارم درکی دارن یا ن؟؟؟؟ 

من دخترم نه سالشه هنوز درکی ازین چیزا نداره حس میکنم ب بلوغ کامل در این مورد نرسیده هنوز رفتارش بچگانس در این حد بززگ نشده ک درک کنه چیکار کنم؟؟؟؟ خودم فعلا بیخیالم ولی خیلی از دیگران حرف میشنوم دراین مورد  و حتی نماز خوندش 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا بستگی به فرهنگ خانوادتون داره نمیشه اینجا نظر پرسید خب

فرهنگا ک تفکر ی دهه پنجاهی و شصتی با دهه نودی خیلی فرق داره  کلا دو تا جبهه مخالف هم هستن

ببین فرهنگ و اعتقاد خانوادتون چجوریه

من خودم ن خیلی حجاب دارم ن سرم باز میزارم حد وسط هستم کلا  ولی دخترم از روسری  و چادر فراریه

والا نه ساله که هیچ ۱۳ ، ۱۴ ساله هاش حجاب ندارن 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

دختر نازنینتون قدرت رو از مادر یاد می گیره، اگر شما و فرزندتان از نظر اعتقادی مخالف هستید با قدرت در برابر دیگران بایستید و اجازه ی دخالت ندید، ای فرزند شماست که قرار هست در محیطی آرام که شما براش فراهم می کنید دست به انتخاب بزنه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

دختر منم ۱۲ سالشه من خدم محجبه هستم ولی دخترم تیشرت و شلوار می پوشه بدون روسری همسرم میگه دائم بهش نگو زده میشه میگه یک سال دیگه خودش متوجه میشه ولی لباس هاش گشادن جذب نمی پوشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه به مادرش نگاه می‌کنه اکثرا

ن عزیزم اینطور نیس من خودم حد وسطم و جلو محارمم رعایت میکنم ولی دخترم کلا از روسری هم فراریه 

برعکس دوستم حجاب نداره دخترش چادر دوست داره این نمیزاره بپوشه

دختر منم ۱۲ سالشه من خدم محجبه هستم ولی دخترم تیشرت و شلوار می پوشه بدون روسری همسرم میگه دائم بهش ن ...

تیشرت لش ک الان بزرگا هم میپوشن  من استرسم بخاطر روسریه ک دوست نداره میگم بعدها من ب عنوان مادر مدیون نباشم 

والا الان اطرافیان تا هفده هجده سالگی به تیشرت میپوشن و شلوار روسری هم که دیگه تعطیل شده ، زمان ما بابام می‌گفت شلوار بپوش روشم دامن بپوش فکر کن من ده سالم بود یا داداشم می‌گفت باید چادر سر کنی الان خودش رفته یک زن گرفته کاملا اپن مایند و باز و اصلا نمیدونه چادر چیه