2777
2789
عنوان

بارداری و سقط کمک

63 بازدید | 11 پست

سلام 

شش روز تاخیر بتا دادم 90بود شبش انگار پریود شدم دو روز بعد بتا دادم 57الان چی شده سقط بارداری شیمیایی باید چکار کنم اصلا مهم نیست که دیگه باردار نیستم خواست خداست چکار کنم الان 

هیچی خودش میاد میوفته کامل منم همینجوری شدم یه دکتر برو ولی به احتمال زیاد اونم میگه دو سه روز دیگه ...

ببین با این بتا ممکنه دور از جون بقایا بمونه اصلا با بتای 90چی باید دفع کرد بافت دفع نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خودش میاد میوفته کامل منم همینجوری شدم یه دکتر برو ولی به احتمال زیاد اونم میگه دو سه روز دیگه ...

الان این افت بتا خوبه ؟ برای دوروز خونریزی من خاطره خوبی از بنای مثبت ندارم کاش منفی بشه 

ببین با این بتا ممکنه دور از جون بقایا بمونه اصلا با بتای 90چی باید دفع کرد بافت دفع نکردم

منم دفع نکردم خونریزیم یکم از پریود زیاد بود 

بتام ۲۲۰بود 

بعد شد ۲۰

بعد شد ۲

سقط شد خودش ولی بافت دفع نکردم لخته های کوچیک

ولی باز دکتر برو