2777
2789
عنوان

ب نظرتون این زن تاوان پس میده

164 بازدید | 12 پست

از بچگیم اذیتم می‌کرد با حرفاش با تحقیراش 

مادری نکرد 

یعنی بخدا قسم هیچ صحنه ای طی این ۲۲ ۲۳ سال تو ذهنم ازش نیس ک حس مادری ازش گرفته باشم .

هیچوقت دوسم نداشت .

هیچوقتتتت .

شاید متنفر بود .

من آرزو داشتن ی مادرو داشتم 

بچگیم همش میرفتم خونه اقوام 

حس نزدیکی بیشتری ب زن عموهام داشتم تا این .

دوست داشتم با همونا بمونم .

آیا همچین زنی هم حق مادری داره گردن آدم؟ 

اینکه خودش همیشه میگه ناخواسته بودی !

اینکه بدون هیچ دلیلی بدون هیچ دلیلی 

ساعتها هرچی از دهنش در میاد ک واقعا قابل گفتن نیستن رو میگه و من جوابی نمیدم .حرفایی ک وقتی ۷ سالم بود میزد هنوز همونارو میگه ! 

بزور تا دو سالگی بزرگم کرد .

بعدشم ک کلا اینور اونور بودم .

هم کارامم خودم میکردم. 

ی چیزایی بگم از بچگیم ک چقدر تنها بودم و تنهایی بزرگ شدم .مادر نداشتم .اینو پدر بدردنخورمم میگه !میگه تو انگار مادر نداشتی 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت چرا بدرد نخور میگی؟اونم بد بود؟

میدونی اکثر پدرا از روی زنشون یاد میگیرن رفتار با بچه شون رو .وقتی مادر آدم اینجوری باشه از پدر دیگه چ توقعی میره ! 

گه گداری پرش هم میکنه میندازتش ب جون من .

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

وای

چیه

واقعا داشتن مادر بد خیلی رنج بزرگیه ...

خیلی طفلی هستی استاتر

من درکت میکنم 

تو حق داشتی یه مادر مهربون داشته باشی 

حرفایی که مامانت بهت زده اصلا حق تو نبوده 

ولی خبر خوب اینکه اثر مادر بد قرار نیست همیشه تو زندگیت باشه 

تو میتونی مهربونی و محبتی که از مادرت نگرفتی از خود بالغت بگیری 

از گفتگو های توی ذهنت شروع کن

توی ذهنت یه مامان مهربون به دنیا بیار و اسم بزار براش

یه اسم قشنگ 

بعد هر موقع دلت گرفت از زبون مامان مهربون ذهنت با خودت حرف بزن 

خودت رو نوازش کن 

کم کم میبینی چقدر اروم میشی 

و کمبود مادرت رو خودت با تمرین های شبیه این پر میکنی 

واقعا داشتن مادر بد خیلی رنج بزرگیه ...خیلی طفلی هستی استاترمن درکت میکنم تو حق داشتی یه مادر مهربون ...

مبدونی، خودم خودمو تقریبا دوست دارم ،گذشته رو هم سعی میکنم فراموش کنم .اما آزار و اذیتهاش ادامه داره ! 

چقد سختی کشیدی:)آدم باباش اینطوری باشه کمتر آسیب میبینن تا اینکه مادرش اینطور باشه

درسته 

مبدونی، خودم خودمو تقریبا دوست دارم ،گذشته رو هم سعی میکنم فراموش کنم .اما آزار و اذیتهاش ادامه داره ...

میفهمم ... 

واقعا تو شرایط سختی هستی 

دوتا راهکار پیش روت هست 

اگر امکانش هست مستقل بشی به شرطی که خطر دیگه ای تهدیدت نکنه 

و دوم اینکه خودت رو در برابر ازار های مادرت بی اثر کنی 

حالا چه جوری؟ 

چن تا راهکار داره 

اول عزت نفس خودتو ببر بالا 

دوم سعی کن رنج های مادرت رو ببینی و هر موقع اذیتت کرد با دلسوزی بهش نگاه کنی 

سوم بری پیش تراپیست 

چهارم یه هدف جدی رو دنبال کنی 

میفهمم ... واقعا تو شرایط سختی هستی دوتا راهکار پیش روت هست اگر امکانش هست مستقل بشی به شرطی که خطر ...

دارم درس میخونم ب هیچکی هم کاری ندارم 

جوابم نمیدم 

ولی بازم آدمم. 

مخصوصا اینکه یاد گذشته بچگیم میوفتم دلم میشکنه .

من اینو اصلا دیگه حذف کردم از زندگیم 

دارم درس میخونم ب هیچکی هم کاری ندارم جوابم نمیدم ولی بازم آدمم. مخصوصا اینکه یاد گذشته بچگیم میوفتم ...

حق داری ... 

صبوری کن میگذره 

وقتی به استقلال مالی رسیدی حتما برو تراپی تا تروماهای کودکیت رو حل کنی 

خیلی حالت بهتر میشه بهت قول میدم

تو دختر قوی هستی 😘