2777
2789

می خوام مهندسی معماری بخونم. الان سال کنکورمه و نمونه دولتی ریاضیم‌. سال سنگینیه قطعا و صرفا اپ اسپانیایی روی گوشیم دارم که شب ها میرم سمت گوشی کمتر وقت تلف کنم و حداقل کارم مفید باشه که بعدا بتونم با معماری مهاجرت کنم. ولی جدیدا متوجه شدم هزینه های زندگی توی ایتالیا و به خصوص برای یه معمار خیلی کمتر از اسپانیا هست...با این که هر دو کشور توی اروپا هستن ولی من با زبان ایتالیایی اصلا اوکی نیستم و فقط جذب آهنگ های اسپانیا شدم:( بنظرتون چه کنم؟ از عید تا الان اسپانیایی رو دارم همین جوری پاره وقت کار می کنم...از طرفی نمی تونم اصلا چه تعداد اپ مفید واسه ایتالیایی هست و یادگیری صداهای حروفشون خودش زمان بره:(

Mejor seugî con italiano y español añ mismo tiempo si tenés ganas 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دولینگو نصب کن یادگیری رو کم کم شروع کن روزی پنج دقیقه ام وقت بذاری اوکیه بعد که ایشالا خواستی مهاجر ...

آره دقیقا اسپانیایی رو دارم با دولینگو تمرین کنم ولی وقتی زدم ایتالیایی رو اد کنم توی اپ متاسفانه آموزشش آلمانی به ایتالیایی شد!!

خیلی عجیبه که اسپانیایی رو انگلیسی آموزش می داد ولی ایتالیایی رو انگلیسی نداشت!

آره پایه ام چطور هماهنگ شیمکدوم زبان رو می خوای بخونی؟:)

اسپانیایی دیگه

چند سال پیش تو کرونا میخوندم دیگه کامل اهنگارو میفهمیدم الان یادم رفته دوست دارم دوباره شروع کنم

نگو بدردم نمیخوره مگه هرکی کلاس رقص میره قراره بره تو پارتی رقاص بشه؟ زبان خوندن ذهن رو تمرین میده عالیه بعدشم تو آمریکا کلی لاتین داریم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
چقدر مثه منیبیا باهم بخونیم منم چندسال پیش با همین اپ ها یاد گرفتم فقط بخاطر انریکه

Yo llevo 5 años aprendindeo ruso español y obivo inglés 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

آره دقیقا اسپانیایی رو دارم با دولینگو تمرین کنم ولی وقتی زدم ایتالیایی رو اد کنم توی اپ متاسفانه آم ...

برنامه فان ایزی لرن خیلی بهتر از دولینگوعه 

یعنی فوق العادس

آره دقیقا اسپانیایی رو دارم با دولینگو تمرین کنم ولی وقتی زدم ایتالیایی رو اد کنم توی اپ متاسفانه آم ...

چقدر عجیب احتمالا تنظیماتش بهم ریخته 

من دارم فرانسوی یاد میگیرم اوکیه به انگلیسی یاد میده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

اسپانیایی دیگهچند سال پیش تو کرونا میخوندم دیگه کامل اهنگارو میفهمیدم الان یادم رفته دوست دارم دوبار ...

آره عالیه

نه قطعا بدرد می خوره

من حتما می خوام با معماری به یه کشوری که به هنر اهمیت بدن مهاجرت کنم

حالا فعلا اسپانیایی رو ادامه میدیم ببینیم چی میشه🩵😂

¡Es un trabajo duro! Tengo poco tiempo :(

Entonces seguí con lo que realmente te sirve.