می خوام مهندسی معماری بخونم. الان سال کنکورمه و نمونه دولتی ریاضیم. سال سنگینیه قطعا و صرفا اپ اسپانیایی روی گوشیم دارم که شب ها میرم سمت گوشی کمتر وقت تلف کنم و حداقل کارم مفید باشه که بعدا بتونم با معماری مهاجرت کنم. ولی جدیدا متوجه شدم هزینه های زندگی توی ایتالیا و به خصوص برای یه معمار خیلی کمتر از اسپانیا هست...با این که هر دو کشور توی اروپا هستن ولی من با زبان ایتالیایی اصلا اوکی نیستم و فقط جذب آهنگ های اسپانیا شدم:( بنظرتون چه کنم؟ از عید تا الان اسپانیایی رو دارم همین جوری پاره وقت کار می کنم...از طرفی نمی تونم اصلا چه تعداد اپ مفید واسه ایتالیایی هست و یادگیری صداهای حروفشون خودش زمان بره:(
Mejor seugî con italiano y español añ mismo tiempo si tenés ganas
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر مثه منیبیا باهم بخونیم منم چندسال پیش با همین اپ ها یاد گرفتم فقط بخاطر انریکه
Yo llevo 5 años aprendindeo ruso español y obivo inglés
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
آره دقیقا اسپانیایی رو دارم با دولینگو تمرین کنم ولی وقتی زدم ایتالیایی رو اد کنم توی اپ متاسفانه آم ...
برنامه فان ایزی لرن خیلی بهتر از دولینگوعه
یعنی فوق العادس