2777
2789

بالا نبوده مرزی بوده

باید قبلش ۸ ساعت ناشتا باشی وگرنه حساب نیست

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا نبوده مرزی بودهباید قبلش ۸ ساعت ناشتا باشی وگرنه حساب نیست

می‌دونی ساعت 11 شب من غذا کشک بادمجان و مقدار کمی نوشابه خوردم

بعد ساعت 2 شب هم موز و انگور و شلیل خوردم

و تا ساعت 3 صبح هم بیدار بودم 

بعد ساعت 10 صبح رفتم با دستگاه قندم رو گرفت

بنظرت ممکنه قندم زیر 100 باشه ؟؟

آخه هیچ علامتی از دیابت رو ندارم 

می‌دونی ساعت 11 شب من غذا کشک بادمجان و مقدار کمی نوشابه خوردمبعد ساعت 2 شب هم موز و انگور و شلیل خو ...

اره ممکنه

ولی با دستگاه ملاک نیست 

آزمایش خون بده و ۸ ساعت کامل ناشتا باش

اگر قراره چربی هم‌ چک کنه دکتر ۱۲ ساعت ناشتا باش

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

از ۱۲ شب به بعد باید چیزی نمیخوردی این حساب نیست دوباره آزمایش بده

واقعا ، بنظرت ممکنه قندم کمتر از ۱۰۰ باشه 

آخه ساعت فکر میکنم بین ۱۰ تا ۱۱ شب کشک بادمجان و مقدار کمی نوشابه خوردم 

بعدشم ساعت ۲ شب هم موز و انگور و شلیل خوردم

و ساعت ۱۰ صبح قندم رو گرفتم 

حقیقتا حالت ترس افتاده تو جونم

اره ممکنهولی با دستگاه ملاک نیست آزمایش خون بده و ۸ ساعت کامل ناشتا باشاگر قراره چربی هم‌ چک کنه دکت ...

یعنی اون کشک بادمجان می‌تونه قند منو برده باشه بالا ؟؟

۸ ساعت ناشتا

یعنی من غذا هرچی خورده باشم  مهم نیست فقط باید ۸ ساعت باشه ؟؟

یعنی اون کشک بادمجان می‌تونه قند منو برده باشه بالا ؟؟۸ ساعت ناشتایعنی من غذا هرچی خورده باشم مهم ن ...

اره مهم نیست ۸ ساعت فقط ناشتا باش