2777
2789
عنوان

اسمم غیرمذهبی میتونم عوضش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست
بازیگر نقش بچگی جوادی اسمش یوناس

خب اسم دو جنسیتی مگ حتما باید ب آیه جنسیت باشه چ عجیبی والا

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

من رفتم درخواست دادم خیلی راحته رفتم ثبت احوال اول اسممو پرسید اسمم مذهبی نبود بعد بهم ادرس دفتر پیشخوان داد رفتم اونجا درخواست دادم گفت جوابش ۳ ماه دیگه میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم غیرمذهبیو راحت میشه عوض کردولی باید سه تومنی هزینع کنی

سه تمن چیزی نی ک

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

من رفتم درخواست دادم خیلی راحته رفتم ثبت احوال اول اسممو پرسید اسمم مذهبی نبود بعد بهم ادرس دفتر پیش ...

من اصن اسمم حتی فارسی یا عربی هم نیست فکنم راحت عوض میکنن

اره راحته بره من عربی بود ولی جزو اون اصلی ها نبود

واسه من شناسنامه ایش olegA هست الگا 

انقد اذیت شدم دیگ مجبور شدم به همه میگم صدام کنید آتیه

حالم از اسمش بهم میخو ه بهم میگن روغن الگا

شعور ندارن خودتو اذیت نکن

اخه واقعا اسم مزخرفی

ریشه اسمش روسی هست

تلفظ میشه اُلگا هی بهم میگن روغن الگا

شعور ندارن خودتو اذیت نکن

معنیش تو  ترکی میشه سرزمین تو روسی یعنی مقدس..

واسه من شناسنامه ایش olegA هست الگا انقد اذیت شدم دیگ مجبور شدم به همه میگم صدام کنید آتیهحالم از اس ...

واو چه اسم با کلاسی داری

ولی کلاس اسمت به فرهنگ اطرافیانت نمیخوره انگار که اینطور میگن

اسمتو کی گذاشته؟معنیش چیه؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
واو چه اسم با کلاسی داریولی کلاس اسمت به فرهنگ اطرافیانت نمیخوره انگار که اینطور میگناسمتو کی گذاشته ...

نه بابا باکلاس کجا بود شهریار بدنیا اومدم

تلفظ میشه اُلگا

Olega

روسی هست 

تو ترکی یعنی سرزمین 

تو روسی یعنی مقدس و پاک 

مامانبزرگم

واو چه اسم با کلاسی داریولی کلاس اسمت به فرهنگ اطرافیانت نمیخوره انگار که اینطور میگناسمتو کی گذاشته ...

انقد اذیت شدم از بچگی میگم صدام کنید آتیه دیگه بقیه عادت کردن میگن آتیه

آخه به فامیلیم نمیخوره

فامیلیم شاهی خسرو با فامیلیم خیلی مسخرس