2777
2789

یعنی توی هرچیزی

چه شغلم

چع روابط دوستانه و چه روابط عاطفی طوری پیش رفتم که بعدا حسرت نخورم که چرا زود تصمیم گرفتم

همیشه تا لحظه اخر و تا جایی که میشده جنگیدم

ولی جدیدا حسرت یه چیزی رو میخورم که خیلیم بهم فشار میاره

من با یه اقایی وارد رابطه شدم

کلا یکماه و نیم هم بودیم

از شانس گندم خانوادم متوجه ارتباطمون شدن و خیلی بهم سخت گرفتن

خب اوایل رابطمون هم بود دوس داشتیم بیشتر همو بشناسیم بد هم پیش نمیرفت 

ولی با فهمیدن خانوادم همه چی استپ کرد

و دیگه نشد ادامه بدیم

بهم گفت من درکت خانوادت فهمیدن و تو باید به فکر خودت باشی اصلا دلم نمیخواد بخاطر من ریسک کنی و مشخص نیس که من تا چ زمانی کنارت باشم 

گفتم‌یعنی چی که معلوم نیس تا کی کنارمی؟

گفت من نهایت ۴ماه نه ۶ماه هسم بعدش خودت میمونی تنها

منم سر همین حرفش کات کردم گفتم من نمیخوام موقت باهم باشیم

بهم گفت اگه نظرت عوض شد برگرد ولی من گفتم رابطه موقت نمیخوام

۶ماهه از ماجرا میگذره 

ولی حدودا یک هفته هس که همش یادم میوفته میگم اخه چه توقعی داشتم از ادمی که کلا ۴بار منو تونسته ببینه و کلا یکماه و نیم باهم بودیم!!

چرا نموندم و بیشتر تلاش نکردم؟

تو همون ۴بار بیرون رفتن کلی خرج میکرد و چیز بدی ازش ندیدم

خیلیم مودب بود🥲

اونایی که میگن تا آخر عمر باهاتم، میذارن میرن

این که دیگه بنده خدا تکلیفش همین اول مشخص بود

کسی که دوستت داشته باشه نمیگه من چند ماه هستم

اگر خانوادت گیر نبودن و آزاد بودی، در حد یه سرگرمی و گاهی بیرون رفتن خوب بود

ولی با توجه به شرایطت بهترین کارو کردی که کات کردی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی با ۴بار دیدن باید تصمیم به موندن میگرفت؟؟

حداقل اینجوری هم آب پاکیو نمیریخت رو دستت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اونموقع هم همین فکر رو کردم که کات کردم😬نمیدونم چرا الان فکر میکنم‌اشتباه کردممم

چون الان حوصلت سر رفته