2777
2789
وای از بچه ها متنفرم . براش تلوزیون روشن کن یجوری سرشو گرم کن بگیره بشینه:/ گوشی بده دستش البته احتم ...

اتفاقا عشقشه کارتون

ولی زیاد بش نمیدم هنگ میکنه بچه چل میشه همش تو گوشی

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

پسرمنم همینه

چند سالشه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اول بله پسر

پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) به پدر و مادرهای کودکان فرموده‌اند: «عرامة الصبی فی صغره زیادة فی عقله فی کبره»؛ (کنزالعمال فی سنن الاعمال و الافعال، ج 11، ص 42، حدیث 30747). بازیگوشی و پرتحرکی و شیطنت بچه در دوران کودکی، نشانگر فزونی عقل و مایه زیادی خِرَد او در بزرگسالی است.

پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) به پدر و مادرهای کودکان فرموده‌اند: «عرامة الصبی فی صغره زیادة فی عقله فی ک ...

منم همه امیدم به اینه بچه شیطون میگن باهوشه

ما کاملا آرومیم هر دو

ربطی نداره یه مشت حرف چرت توی نت هست ذات بچه همونه که هست حالا یا کلامدلشه یا بیش فعالی چیزی 

والاپسرمنم بیرون تقریبا ساکت اگه کسی بزنش دستاش جون نداره ازخودش دفاع کنه رنگ وروشم بوره همه بهش میگن جوجه رنگی ولییی همین چندساعت پیش تو ماشین یه طوری با دست میزد توکله من وباباش برا اسباب سردردشدیم دیگه شوهرم کم آورد خداروفحش داد بعدم چنان  داد زد سرش آبرومون رفت کلاس دوم میره پدرمونو دراورده میگن براشون چیزی نخرین عقده میشه بخرین عقده نداشته باشه هرچی گفت خریدیم الان تحمل نداره نه بشنوه گوشی میخواست میگفت برام گوشی بخرید 

حالا بچه های خالم کتکشون میزنه هرچی بخوان نمیخرن اونقدحرف گوش کن

امام کاظم(ع) نیز در ستایش بازیگوشی کودک فرموده‌اند: «تستحب عرامة الغلام فی صغره لیکون حلیما فی کبره»؛ (الکافی، ج 6، ص 51، من لایحضره الفقیه، ج 3، ص 493، حدیث 4748، بحارالانوار، ج 7، ص 361) بازیگوشی و شیطنت پسر در دوران کودکی پسندیده است و شایسته است فرزند در کودکی بازیگوشی کند، برای اینکه در بزرگسالی بردبار شود.

منم همه امیدم به اینه بچه شیطون میگن باهوشه

یککیشونو من دارم😑😑بیچارم کرده باید ازهمه چی سردربیاره🥲یه کارت به کارت نمیتونم بککنم میگه بزار من بزارمن الان کل کارای عابربانکی تلفن بانکی رو فوله دست میبریم به هرکاری عین جن بالا سرمونه بزارمن بزارمن کارای فنی باباشو😑