2777
2789
عنوان

ولی غیبت نباید جز کارای بد میبود

95 بازدید | 23 پست

باید جز کارای خوب میبوده میبود

پس وقتی دور هم میشینیم چیکار کنیم😐

نمدونم چرا هر چی حال میده بده

هر چی بده خوبه

هر چی خوبه بده

هعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درست میگیوقتی یکی در حد سکته اذیتت کنهچیکار کنی

میشه بیاین لطفا به تاپیک آخر که جدید زدم؟ به راهنماییتون نیاز دارم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

غیبت همون لحظه خوش میگذره

تهش چی داره حرف زدن پشت سر بقیه

هیچی 

کلا فلسفه کارهای بد اینه که آخرش به نتیجه نمی رسن

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بلی بلی 

حالی که تو غیبت هست اونم فکر کن اگه حلال بود و بدون عذاب وجدان انجام میدادیم  تو ی مسافرت رفتن نیست 

البته که معلومه غیبت نامردیه هممون ناراحت میشیم که پشتمون حرف بزنن خب جرئت داری تو روش بگو ولی نمیشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

غیبت همون لحظه خوش میگذرهتهش چی داره حرف زدن پشت سر بقیههیچی کلا فلسفه کارهای بد اینه که آخرش به نتی ...

ببخشید مزاحمتون میشم دوست عزیز 

میشه یه سر بزنین به تاپیک جدیدم؟ من کم تجربه ام، به راهنماییتون احتیاج دارم، ممنونم

وای من هرشب برا شوهرم غیبت میکنماون بنده خدا هم فقط میشنه نگام میکنههیچی از حرفام سردرنمیاره میدونم� ...

غیبت کیو؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

وای من هرشب برا شوهرم غیبت میکنماون بنده خدا هم فقط میشنه نگام میکنههیچی از حرفام سردرنمیاره میدونم� ...

میشه لطفا بابت تاپیک اخرم راهنماییم کنین؟ 

ممنونم دوست عزیز، به کمکتون نیاز دارم🙏🏻