2777
2789

واقعا ناراحتم 

از اینکه چرا همیشه خودمو قربانی میکنم خودمو اولویت نمیذارم کار خودم لنگ مونده کار بقیه رو میخوام انجام بدم جای قدر دانی و تشکر فوحش هم بخوری یا دستوری باهات حرف بزنن 😒😒

چند روز دنبالشم براش ماکت بسازم من مدام دارم حرصش رو میخورم پیگیرشم که دقیقه اخر روم فشار نیاره هی بهش میگم طرح و چیزی که میخوای رو پیدا کن بهم بده بیتربیت بیشعور میگه گوه خوردی نمیخوام اصلا ولم کن 😡

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

هیچوقت هیچوقت هیچوقتتتتتتتت حرص کسی رو نخورید کل دنیا به تخمتون باشه تا ازتون نخواستن و خودشون پیگیر کارشون نبودن فضول نباشید هی اصرار کنین بیا انجام بدم برات تهش طرف میگه غلط کردی من الان نمیخوام بذار بعدا . حد خودتونو مشخص کنید ملاک و اولویتتون خودتون باشه بدرک که خونواده و داداشو مامان باباست کسی ازتون تشکر نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مثلا واجبه اسم کاربریتو بگی😑🫤

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

بچه چی قدش از من دراز تر شده حرف دهنشو نمیفهمه با مامان بابامم همینه بخدا ک نمیتونم تحمل کنم این بشر ...

خیلیا این نعمتم ندارن خدا رو شکر کن برا داشتنش 

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

حالا مثلا واجبه اسم کاربریتو بگی😑🫤

حتما یوده من تشخیص میدم هست یا نه سر اسم کاربریم باهام فعلا حرف نزن لطفا بیش از حد عصبانیم از عصبانیت زیاد میتونم یکیو بزنم 

خیلیا این نعمتم ندارن خدا رو شکر کن برا داشتنش

ایشالا داشته باشی شب تا صبح وقتی عصبانیه عصبانیتشو سرت خالی کنه بفهمی من چی میگم من از دست بی ادبیش به ستوه اومدمممممم

ایشالا داشته باشی شب تا صبح وقتی عصبانیه عصبانیتشو سرت خالی کنه بفهمی من چی میگم من از دست بی ادبیش ...

عیب نداره عزیزم میگذره درست میشه بچس فعلا 

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین