2777
2789
عنوان

خانمهای نماز خوان

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 25 پست

آرامشی که بعد نماز خوندن آدم پیدا میکنه رو هرگز تحت هیچ شرایطی آدم نمیتونه داشته باشه

فقط کافیه که بدونی در حضور خدا هستی آرامش عجیبی میگیری

جدا از این وقت خدا این همه نعمت به ما داده خوندن نماز واجبه

من نماز خوندنو خیلی دوس دارم و وقتی میخونم ارامش میگیرم ولی همش تنبلیم میاد😟یه مدت میخونم یه مدت نم ...

کاهل الصلاه نباش حیفه بخدا

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهل الصلاه نباش حیفه بخدا

میدونم حیفه خودمم دوس دارم بخونم ولی همش تنبلیم میاد یا گاهی ک میخونم همش حواسم ب چیزای دیگس یا اصن متوجه نمیشم چی میخونم اینجور موقعا خییلییی ار خودم ناامید میشم و میذارم کنار 

من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..

میگن میخوای ببینی کسی دوستت داره واقعا یا نه اول ببین طرف خودشو دوست داره یا نه. خدا هم ک انقددددددر از دوست داشتن ما گفته نماز رو برای احترام ب خودش گذاشته. ک یک قانونه. این در جواب اینکه میگن ول کن بابا دل باید پاک باشه خدا ب نماز ما چه احتیاجی داره. 

و اما حسی ک از نماز میگیرم: طبق گفته ی دوستمون ، وقتی اذان میشه بدونید خدا صدامون میکنه حالا خدای با اون عظمت کجا و من بی ارزش کجا. وقتی سجده میکنیم انگار سر رو نعوذبالله پای خدا میزاریم ک نوازشمون کنه پس سجده طولانی شه. خیلی این تجسم برای من شیرینه.

من تفسیر قرآن هستم جایی. اینارو گفتن. اینو بدونیم عالم زبان خداس. یعنی کسی محبت بهموم میکنه از خدا بدونیم ، ناراحتمون میکنن بازم از اون شخص ناراحت نشیم بدونیم خدا داره بهمون میگه اون طرف آیینه ماست اگر ماهم درقبال کسی اون اشتباه رو انجام میدیم خودمونو درست کنیم، یا تربیتمون داره میکنه با صبر ب اون ناراحتی. و.. 

اینارو گفتم تا مثال بزنم از سجده یعنی سر گذاشتن رو پای خدا. ی روز دلم گرفته بود نماز خوندم و ب خدا گفتم همش من دارم باهاتون صحبت میکنم چرا صداتونو نمیشنوم آرامش بگیرم. خدااااا میشه سر رو پاتون بزارم شما موهامو ناز کنی؟ مگه نمیگن سجده یعنی سر ب زانوتون گذاشتن. از نماز ک فارغ شدم سرم پایین بود چون پسرم شیطونی میکرد صدای دعاهامو نمیشنیدم گوشهامو گرفته بودم دعا میخوندم چشمام بسته بود، ناخوداگاه وسرم اومده بود موهامو صورتمو هی میبوسید هی میگفت دوستت دارم. شاید برای دیگرامن مسخره بیاد این حرف اما من این محبت رو محبت خدا گرفتم، جواب صحبتهای چند دقیقه قبلش. 

و خییییییلی موارد اینچنینی.

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

اینکه به ادم آرامش میده،اگه نماز سر وقت باشه مخصوصا نماز صبح ادم حس میکنه بهترین بنده خداست.جدا از اینها نماز در اصل برای شکر گذاریه خداست،به خاطر نعمت های بی منتی که بهمون داده که گاهی اوقات متاسفانه ما نیم خالی لیوان رو میبینیم.بدون شک بی تاثیر نیست.حتما امتحان کن و نتیجه رو ببین

منم یه سوال دارم مگه نمیگن تو اسلام شهادت دادن فقط وقتی دیده باشی صحیحه پس چجوری آخر نماز ما شهادت م ...

عزیزم براتون پرسیدم، میگن در عالم زر هم دیدیم هم شنیدیم. برای همین  فطرتمون مسائل دینی رو درک میکنه و قبول داره. هروقت توبه کنیم و پاک شیم واضح متوجه میشیم حرف خدارو.

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

من یه مدت نماز رو برای حاجت گرفتن میخوندم که خدا راضی بشه و بهم بده بعدش که نمیگرفتم شاکی میشدم و نمیخوندم و با خدا قهر میکردم!! در واقع به خودم بدی میکردم! خدا منو ببخشه که بهش گمان بد میبردم اما از وقتی که نماز رو به عشق خدا میخونم خیلی حالم بهتره کمترین فایده ش اینه که بهم ارامش میده چون حضور خدا رو تو زندگیم احساس میکنم

الهی مرا آن ده که آن به