میگن میخوای ببینی کسی دوستت داره واقعا یا نه اول ببین طرف خودشو دوست داره یا نه. خدا هم ک انقددددددر از دوست داشتن ما گفته نماز رو برای احترام ب خودش گذاشته. ک یک قانونه. این در جواب اینکه میگن ول کن بابا دل باید پاک باشه خدا ب نماز ما چه احتیاجی داره.
و اما حسی ک از نماز میگیرم: طبق گفته ی دوستمون ، وقتی اذان میشه بدونید خدا صدامون میکنه حالا خدای با اون عظمت کجا و من بی ارزش کجا. وقتی سجده میکنیم انگار سر رو نعوذبالله پای خدا میزاریم ک نوازشمون کنه پس سجده طولانی شه. خیلی این تجسم برای من شیرینه.
من تفسیر قرآن هستم جایی. اینارو گفتن. اینو بدونیم عالم زبان خداس. یعنی کسی محبت بهموم میکنه از خدا بدونیم ، ناراحتمون میکنن بازم از اون شخص ناراحت نشیم بدونیم خدا داره بهمون میگه اون طرف آیینه ماست اگر ماهم درقبال کسی اون اشتباه رو انجام میدیم خودمونو درست کنیم، یا تربیتمون داره میکنه با صبر ب اون ناراحتی. و..
اینارو گفتم تا مثال بزنم از سجده یعنی سر گذاشتن رو پای خدا. ی روز دلم گرفته بود نماز خوندم و ب خدا گفتم همش من دارم باهاتون صحبت میکنم چرا صداتونو نمیشنوم آرامش بگیرم. خدااااا میشه سر رو پاتون بزارم شما موهامو ناز کنی؟ مگه نمیگن سجده یعنی سر ب زانوتون گذاشتن. از نماز ک فارغ شدم سرم پایین بود چون پسرم شیطونی میکرد صدای دعاهامو نمیشنیدم گوشهامو گرفته بودم دعا میخوندم چشمام بسته بود، ناخوداگاه وسرم اومده بود موهامو صورتمو هی میبوسید هی میگفت دوستت دارم. شاید برای دیگرامن مسخره بیاد این حرف اما من این محبت رو محبت خدا گرفتم، جواب صحبتهای چند دقیقه قبلش.
و خییییییلی موارد اینچنینی.