2777
2789
عنوان

خانمهای نماز خوان

342 بازدید | 25 پست

سلام . دوستان نماز چه اثری در زندگیتون داره ... چیزی ازش دیدید ...من یه مدته میخوام نماز بخونم اما اینقدر دلم سیاه شده نمیرم سمت نماز ...چجوری باید نماز خوان بشم ... هر اطلاعاتی دارید برام بزارید ممنون

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم میخواسم همچین تاپیکی بزنم. 

منم تازگیا شروع کردم ب نماز خوندن در صورتی ک قبلا از نماز خوندم خیلی بدم میومد. 

منم خواستم ببینم نماز خوندن چ تاثیری داره تو زندگی بقیه و چ تاثیری دیدن ازش؟ 

تو اطرافیانم دیدم ک اونایی ک واقعا ادمای خوبی هستن و کاری ب کار بقیه ندارن و نماز هم میخونن خیلی موفقن و همیشه و دائما دارن تو کاراشون و زندگیاشون پیشرفت میکنن و موفقن 

وقتی فکرشو میکنم خالق کل هستی  وقدرت مطلق دنیا و وآخرت موقع اذون منتظرمه من بی ارزش برم باهاش صحبت کنم و این اجازه رو بهم داده ک سجده ش کنم و بهش نزدیک شم آرامشی وجودمو میگیره ک هیچ چیزی نمیتونه ازم بگیرش الا رو برگردوندن خودش ازم😇

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

موقع اذان که میشه به خودت بگو پاشو خدا داره صدات میکنه😍به این فکر کن که خدا دوست داره صداتو بشنوه.نرم افزار باد صبا رو روی گوشیت نصب کن و همیشه وقت اذان نماز بخون.نماز صبح خیلی مهمه.سجاده و چادر زیبا بخر و عطر بزن به چادرت😍

حتما موفق میشی😘

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
سلام منم میخواسم همچین تاپیکی بزنم.  منم تازگیا شروع کردم ب نماز خوندن در صورتی ک قبلا از نماز ...

تو نماز ما با خدا حرف میزنیم تو قرآن خدا با ما

خودش تو قرانش گفته اقم الصلاه لذکری.یعنی نماز را بخاطر یاد من بجا آور

خودش میگه اینطور باهام حرف بزن و عبادتم کن و ازم یاد کن

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.