2777
2789
عنوان

درد بعد از پروتز سینه

202 بازدید | 18 پست

خانوما سلام کسی تجربه پروتز داره ؟ من تو هیچ جراحی درد نداشتم ولی سر این دارم روانی میشم . روز دومم و از درد ناله میکنم . بابام همش سرم ماساژ میده و مامانم مدام پیشم ولی درد خیلی زیاد نفسم میبره . کسی میدونه تا چند روز اینطوری ؟ از کی آروم میشم ؟؟ 

به جز تخلیه سینه به علت سرطان و... از پروتز سینه متنفررررمم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه زیر عضله ای که تا یکی دو هفته طبیعیه اگه رو باشی خیلی نباید درد داشتع باشی

حالا راضی ای؟ چند سی سی  برات گذاشته

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ممیدونم منم سینه ندارم کفتم عمل کنم خیلی درد داره؟ یه کم توضیح میدی راجبش

ببین وحشتناک دردش . من چون که خیلی لاغر شده بودم و خودم سینه ام بزرگ بود اول ولی به خاطر وزن کم کردن و باشگاه سینه ام کاپ بالاش خالی شده داشت افتاده میشد پروتز کردم که پوستش کش بیاد که افتاده تر نشه  ولی اگر میدونستم انقدر درد داره شاید نمیکردم . 

ممیدونم منم سینه ندارم کفتم عمل کنم خیلی درد داره؟ یه کم توضیح میدی راجبش

بزرگ شدن سینه راه حل داره الکی پولتو حروم عمل نکن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اگه زیر عضله ای که تا یکی دو هفته طبیعیه اگه رو باشی خیلی نباید درد داشتع باشیحالا راضی ای؟ چند سی س ...

نمیدونم الان که ورمش خیلی . من زیر عضله ام ولی واقعا دو هفته این درد بکشم میمیرم 

به من گفتم چهارصد به سایز دور سینه ات میخوره میتونی ۳۸۰ یا ۴۱۰ یا خود چهارصد برداری من سیصد و هشتاد برداشتم 

نمیدونم الان که ورمش خیلی . من زیر عضله ام ولی واقعا دو هفته این درد بکشم میمیرم به من گفتم چهارصد ب ...

میتونم قد و وزنتم بدونم؟ برای منم همین حدود گف تا ۴۵۰ اینطورا

زیر عضله طبیعیه دختر تا چند روز زیاد درد داری

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چراپروتز کردی؟ دردش میگن زیاده

من سینه خودم خیلی بزرگ بود . حدودا ۱۸ کیلو وزن کم کردم و باشگاه میرفتم لاغر شدم هم ترک پوستی گرفت هم داشت افتاده میشد پروتز کردم که افتاده نشه و بعدا مجبور به لیفت نشم و این که پوستش کشیده بشه