2777
2789
عنوان

نظرتون راجب برنامه زن روز چیه❓❓❓

305 بازدید | 21 پست

من عشق ابدیو اصلا دوست نداشتم و نگاهش نمیکردم

ولی از این یکی خوشم میاد

حداقل برنامه اش هدف داره و بی محتوا نیست

منتها از بین داوراش فقط پدرام با سواده و از فشن و مد میدونه 

دوتای دیگ فقط سلیقه ای نظر میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی استایلهارو حس میکنم برای دهه 80داور ها هم فقط پدرام خوبه مابقی هیچ سوادی ندارن خصوصا شیرین مقدم ...

وای پدرام خیلی خوبه

پیجشو دیدم

چه قدر لباس های خفنی درست کرده بود

دوست دارم برنامه رو 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

یه تیکه هاییشو تو اینستا دیدم جالب نبود

درواقع اصلا نمیدونن دارن چیکار میکنن

هیچ طراحی خاصی وجود نداره یه سری لباس تکراریو کپی کردن و میپوشن

داوراشم که تو تنهاچیزی که مهارت ندارن طراحیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

وای پدرام خیلی خوبهپیجشو دیدمچه قدر لباس های خفنی درست کرده بود

میتونی چند تا عکس بفرستی 

باز به نظر من خیلی بده یعنی حالت های زنونه داره 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

وای پدرام خیلی خوبهپیجشو دیدمچه قدر لباس های خفنی درست کرده بود

به شدت فرد باسوادیه تو زمینه مد

یبار باهاشون همکاری داشتم

فوق العاده حرفه ای و نابغه تو مد و فشن

جدی؟چرا کلاهبردار؟

میکاپ آرتیست بود بعدش با علی ضیا دوست میشه از طریقش با بازیگرا آشنا میشه حتی یه سالن میزنه ک سرمایه گذارش ساره بیات بوده بعدش میره اردبیل یه شعبه باز کنه از هر آموزش ۸۰میلیون ۱۰۰میلیون برا دوره ها گرفته بعدشم نصف نیمه رها کرده رفته ترکیه