2777
2789

وقتی که از خدا نا امید شدین و همه ی درها به روتون بسته شده... وقتی هیچ دعایی هیچ امامی هیچ توسلی هیچ راهی مشکلتونو حل نکرد چیکار میکنین که به زندگی برگردین؟ 

میخوام فقط یه نفر بیاد جوابمو بده. اون یه نفر خودش میدونه کیه.... اگه هست، اگه قراره امیدوار باشیم بیاد بهم بگه حالا من چیکار کنم... من الان دقیقا باید به چی امیدوار باشم؟؟؟ من درد مطلقم... هیچکی نگام نمیکنه... هیچکدوم از اماما نگام نکردم. پیش تک تکشون با دل شکسته زار زدم دریغ از کمترین توجه.... من باید به چی امیدوار باشم؟؟؟ 

سعی میکنم نشم....اصلا نا امید شدن از خدا بزرگترین اشتباهه...اونم بیشتر به خاطر شیطونه که آدمو نا امید میکنه.....هیچ وقت از خدا نا امید نشو

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

به اینکه به تو چیزهایی که میخوای نمیده امیدوار باش که‌ هنوز خدا ازت قطع امید نکرده. 

خیلی وقتا که خدا زود حاجت کسی رو میده، برا اینه که‌ اون آدمه در گمراهی خودش بیشتر قوطه بخوره. بهش میگن سنت استدراج .

باید تسلیم باشیم. چه بده و چه نده‌ . بزرگ بشیم‌. خدا مارو نیاورده اینجا تا خواسته هامونو بهمون بده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینکه به تو چیزهایی که میخوای نمیده امیدوار باش که‌ هنوز خدا ازت قطع امید نکرده. خیلی وقتا که خدا ...

من سه سال تموم دعا کردم و ازش خواستم. دل شکسته م ازینه‌که بهش امیدوار بودم و نداد. انقدر امیدوار بودم که گفتم مگه میشه یه بنده انقد دعا کنه... انقدر استمرار داشته باشه تو دعا..از اماما از توسل.. از قران... از هرچیزی که فکرشو کنین...و از هیچکدوم جواب نگیره؟؟؟  خب نداد بازم عیبی نداره... تسلیم شدم در برابر خواستش... حتی وقتی ازش میخوام کمکم کنه دلم اروم بگیره ... پس چرا دلمو اروم نمیکنه؟؟؟ 

من سه سال تموم دعا کردم و ازش خواستم. دل شکسته م ازینه‌که بهش امیدوار بودم و نداد. انقدر امیدوار بود ...

عزیزم‌ این خوبه که از اینکه چیزی که خواستی بهت بده ناامید شدی. منم وقتی بچه بودم اینو تجربه کردم و این باعث شو از توهم بیام بیرون. یعنی خدا رو درست بشناسیم. خدا هیچ‌جا ضمانت نداده چیزی که تو دنیا ازش بخوایم به ما میده. و انتظارات ما فقط توهمه.

درباره آرامش هم کاری که خدا باید میکرده، کرده. به ما فطرت داده و همه اسماء خودشو به ما الهام کرده. و گفته با "یاد" من آروم‌میشین. گفته قلب با ذکر و یاد من آرامش می‌گیره. نه با اینکه با زبونتون بگید آرامش بده. 

ما وقتی از خدا یاد میکنیم بیشتر یاد توهمات خودمون از خدا و توقعاتی که ازش داریم می افتیم. اگه واقعا یاد خدا باشیم، گناه نمی‌کنیم . هر روز با قرآن انس میگیریم. تو وقتی یاد یکی هستی، بهش توجه نشون میدی . نه اینکه طلبکار باشیم. قرآن می‌خونیم ببینیم حرفش چیه با ما. از گناه دوری میکنیم....

ما وقتی از خدا یاد میکنیم بیشتر یاد توهمات خودمون از خدا و توقعاتی که ازش داریم می افتیم. اگه واقعا ...

نه من طلبکار نیستم. ولی خیلی دلم شکسته ازش... حتی از همه ی امام ها هم دلم شکسته... خیلی دلشکسته م خیلی.... 

پس چرا میگفتن دعا کنین... پس چرا میگن نذر کنین. پس چرا میگن توسل کنین...نماز شب بخونین و... چرا همه این حرفهارو بهمون زدن ...که اینجور وقتها انقد ایمانمون ضعیف بشه؟؟ نباید از اولش امیدوارمون میکردن... 

من دیگه تو این دنیا خواسته ای ندارم. فقط یه خواسته داشتم که نشد... 

الان فقط میخوام دلم اروم بگیره... حافظمو از دست بدم فراموشی بگیرم و برگردم به زندگی معمولی... کاش یکمممم فقط یکممم پیش خدا عزیز بودم درد دلمو میدید...  

نه من طلبکار نیستم. ولی خیلی دلم شکسته ازش... حتی از همه ی امام ها هم دلم شکسته... خیلی دلشکسته م خی ...

عزیزم طلبکار یعنی یه چیزی ازشون میخوای و اگه بهت ندن میگی چرا ندادن. معنیش اینه. 

جایی نگفتن دعا کنین که من بهتون بدم همون چیزی که‌ خواستین رو. راضی بودن به قضای الهی پس معنیش چیه؟

چرا فک میکنی ایمانت ضعیف شده. اتفاقا به نظرم وضعیت ایمانت قوی تر شده یعنی قبلا یه تصوری از خدا داشتی، الان فهمیدی این تصوره اشتباهه و این خودش یه قدم نزدیک تر شدن به حقیقته.

شما از ایمانت دست نکشیدی ، ببخشیدا عزیزم از توهماتت نسبت به خدا دست کشیدی.

مطمئن باش پیش خدا عزیزی. خدا عاشق بنده هاشه . ولی برای به آرامش رسیدن باید رابطتو با خدا قوی کنی. هم خودتو بشناسی هم خدا رو. معرفت و شناختتو از دین بالا ببری و برای رسیدن به خدا تلاش کنی.‌ببینی چه کارهایی خدا رو خوشحال میکنه اونارو انجام بدی‌ و هر کاری که احتمال میدی خدا رو ناراحت کنه، انجام ندی. بهت قول میدم تو یه ماه اینو دنبال کن بهترین آرامش رو تجربه میکنی. وقتی از شهوت و غصب و وهم خودتو آزاد کنی، و به سمت خدا بری، به بالاترین آرامش تو زندگیت میرسی.

عزیزم طلبکار یعنی یه چیزی ازشون میخوای و اگه بهت ندن میگی چرا ندادن. معنیش اینه. جایی نگفتن دعا کنین ...

ممنون از دلگرمیتون و حرفهای الهام بخشتون. 

ولی همه میدونیم اگه خدا بخواد چیزی نشد نداره. من خدارو قادر و الرحم الراحمین و رحمان و رحیم میشناختم. و قدرت مطلق.. خواسته ای که داشتم ناممکن نبود در برابر قدرتش... با توجه به تعریفی که من ازش داشتم و نخواست که بهم بده... دلشکستگی داره برای هر کسی... و غمم ازینجا نشات میگیره... ازینکه اگه خدا میخواست میشد ولی نخواست... 

و اما راجع به دعا مگه تو همین مفاتیح نگفته این نماز برای فلان حاجت غیرممکن، این دعا برای فلان حاجت ، و.... پس اونی که اومده انقدر مطمین چنین چیزی نوشته منو نسبت به حقیقت گمراه کرده... منو امیدوار کرده برده لب چشمه و مرده برگردونده... 

منکه تسلیم شدم... ولی....  دیگه اونی نشدم که قبل از دعاهام بودم...! 

ممنون از دلگرمیتون و حرفهای الهام بخشتون. ولی همه میدونیم اگه خدا بخواد چیزی نشد نداره. من خدارو قاد ...

قربونت. عزیزم همینکه متوجه شدی خدا نخواست که میگی دلت شکسته ، خودش یه قدم مثبته یعنی یه معرفت بالاتر. ولی من حرفم اینه که یه کم عمیق تر ببین. مگه بار اوله از خدا چیزی میخوای و بهت نمیده؟ همین الان من از خدا میخوام ده میلیارد به من و ده میلیارد به شما بده. داد؟ نه نمیده. یه نتیجه ی کلی تر بگیر. اینکه اصلا بنا نداره خواسته های دنیایی مارو برآورده کنه. به جز احتمالا موارد استثنا. اصلا خودش گفته من به شما ضرر در مال و اولاد و بیماری و... میرسونم تا امتحان بشین. ما اصلا برا کار دیگه ای اومدیم اینجا‌. برا بهره بردن از نعمت های دنیایی خلق نشدیم‌ قربونت برم.

درباره مفاتیح ام نمیدونم من تاحالا برای سردرد نرفتم سراغ این دعاها. به نظرم کسی که شناخت درست از دین و از خودش داشته باشه نیازی به این دعاها نداره.