2777
2789
عنوان

چه عیبی تو بدنتون هست که دوست ندارید کسی بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8234 بازدید | 222 پست
چه همسر با درک و شعوری آفرین

❤❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اسکراب استفاده کن الودگی زیر بغل رو کمتر میکنه کمتر بو میگیرهمیگن حنا هم بزاری اوکی میشهخودمم همی ...

شما ام اینجورین که همکار و... همه میفهمن ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
نمیتوتی پروتز تکی بذاری؟

بدم میاد و بعدشم دوتا دندن کناریم هم استخوان ضعیفی دارن میترسم اونا رو از دست بدم ی دکتر گفت تنها چاره بریجه ک میترسم دیگه هیچ راه برگشتی نیست اگر خوب نشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شما ام اینجورین که همکار و... همه میفهمن ؟؟؟

من نمیزارم کسی بفهمه همیشه زیر بغلم رو با دستمال نخی پاک میکنم یکم زاج میزنم و بعد کرم تیرگی میزنم که تاحدی بوی کرمش تاثیر داره 

بعدم مام و عطر میزنم

اینطور حداقل ۵ ساعتی اوکیم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

مصنوعی نمیتونی بگیری؟اگه دو تا یه جا نباشه راحت میتونی بگیریمامانم دندون جلوش خراب شده بود کشید مصنو ...

نه یکی رو کلا نداشتم یکیم زیر استخون بینی بود کلا صاف بود هنوزم نصفش تو فکمه و نمیشه پیوند زد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پرمووویی و پشمالو بودن یه تاپ نمیتونم بپوشم

عین منی برو لیزر 

منم تا دو سال پیش مشکلم بود

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بدم میاد و بعدشم دوتا دندن کناریم هم استخوان ضعیفی دارن میترسم اونا رو از دست بدم ی دکتر گفت تنها چا ...

ان شاالله نتیجه بگیری

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

من با استرچ مارک و مو و این چیزا اصلا مشکلی ندارم، فقط سینه هام هم خیییییلی کوچیکه هم افتاده ک اصلا خوشم نمیاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰