2777
2789

من زیربغل ام بو تند میده و هیچی ام روش اثر نداره اینجوری که روزی ۲بار ام حموم برم باز زیربغل ام بو میده حتی با وجوداپری ضدتعریق و... 

شما چه ایرادی دارید که رو مخ تونه ؟؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بعد زایمانم بدنم ترک ترک شد و شکمم بد فرم شده شل و آویزون

همسرم میگه اینها حاصل بچه هایی هست که زحمتشو کشیدی اصلا زشت نیست ولی خودم دوست ندارم

بدم میاد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرچ مارک خیلی دارم واسه دورانیه که چاق بودم

البته الان اینجور نیستم که نخوام کسی بدونه

قبلا ولی پنهون میکردم

لباسای خیلی پوشیده میپوشیدم

الان ولی نه، کنار اومدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پنهون نیست دوتا دندون جلو ندارم چهاربار برای یوند استخوان و ایمپلنت رفتم نشد و ناموفق بود 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پنهون نیست دوتا دندون جلو ندارم چهاربار برای یوند استخوان و ایمپلنت رفتم نشد و ناموفق بود

نمیتوتی پروتز تکی بذاری؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

من هیچی 

ولی شما شاید کبدتون چربه 

اگر بدنتون بو میکنه 

آزمایش بدین 

لباس نخی بپوشین 

گرمی کمتر بخورین تاثیر داره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

از اسکراب استفاده کن الودگی زیر بغل رو کمتر میکنه کمتر بو میگیره

میگن حنا هم بزاری اوکی میشه

خودمم همین مشکل دارم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

مصنوعی نمیتونی بگیری؟

اگه دو تا یه جا نباشه راحت میتونی بگیری

مامانم دندون جلوش خراب شده بود کشید مصنوعی گذاشته خوب شده عادت هم کرده بهش

خراب شد کشیدی؟