2777
2789

یه پسری با اصرار و تلاش فراوان و چند بار جواب رد شنیدن و پا پس نکشیدن  بالاخره دختره رو راضی کرد که آشنا شن باهم و وارد رابطه شدن مثلا قصدشون هم ازدواج بود. پسره خیلییی ادعای عاشقی میکرد و خیلیییی خوب خودشو نشون میداد. دختره هم به شدت باورش کرده بود بهش خیلی وابسته شده بود.

یهو سر یه بحث بی اهمیت ، پسره خیلییی بی احترامی های شدیدی کرد به دختره و یهویی گذاشت رفت. ( بعد رفتنش هم خیلی ها به دختره گفتن که آره اون پسره اومده سمت ما و از این حرفا ) از وقتی که اونجوری توهین کرد و یهویی رفت ، دختره حالش خیلی بد شد همش تپش قلب و لرزش دست و گریه و ... حال دختره الان یکم بهتره ولی میگه که پسره بدجور قلب منو شکسته ایشالله تاوان پس بده. دختره همش با گریه داد میزد می‌گفت خدا ایشالله جوابشو بده که اینجوری با قلب و روح من بازی کرد🥲

بنظرتون پسره تاوان پس میده؟

نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دنبال تاوان پس دادن و پس گرفتنید. رهاش-کنید

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

چرا دنبال تاوان پس دادن و پس گرفتنید. رهاش-کنید

دختره رهاش کرده هیچ کاری به کارش نداره

ولی نفرینش کرده میگه فقط ایشالله خدا جواب کاری که باهام کرده رو بهش بده 

آخه خیلی اذیت شد دختره یهویی کلی فحش شنید و اون پسری که ادعا میکرد عاشقش بود یهویی ترکش کرد و فهمید پسره هرز میپره

ادم ظالم و بی رحم هیچیش نمیشه انگار خدا مظلوما و ساده ها رو مجازات میکنه مخصوصا تو ایران که نرسالاری ...

ولی بنظرم یه روزی یه جایی خدا جواب کار اون کثافت رو میده🥲

دختره رهاش کرده هیچ کاری به کارش ندارهولی نفرینش کرده میگه فقط ایشالله خدا جواب کاری که باهام کرده ر ...

کاش دخترا هم قوی و بی رحم بودن و حمایت میشدن که بتونن انتقام بگیرن اینجوری شر افراد بیشرفت و سواستفاده گر تو جامعه کمتر میشد 

منکه هر چی دیدم خدا با افراد ظالم و بی رحم و متظاهرو فریبکاره 

ولی بنظرم یه روزی یه جایی خدا جواب کار اون کثافت رو میده🥲

ببین هر چی دیدم حتی زن مقصر نبوده تقاص پس داده ولی مردا بخاطر جامعه زن‌ستیز و مردسالار هیچیشون نمیشه 

هیچ چیز گناه و زشت و بد نیست مگر زنی انجام دهد 

دختره رهاش کرده هیچ کاری به کارش ندارهولی نفرینش کرده میگه فقط ایشالله خدا جواب کاری که باهام کرده ر ...

لعنت به پسره

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...