2777
2789
عنوان

کسی اطرافتون اینطور بوده

101 بازدید | 18 پست

مادرم تعریف میکرد بچه که بودم شب که میشد خیلی گریه میکردم غروب میشد بی طاقت میشدم شبا موقع خواب کارم همش گریه بوده تو خواب هم زیاد دندون قروچه میکردم

پیش چندتا دکتر منو بردن ولی جواب نگرفتن مادرمم با اینکه بچه دوم بودم دردمو نمیفهمید تجربه ای نداشت با یکی از همسایه ها درمورد حالم میگه اونم گفته که چشم زخمه ببرش پیش فلان دعانویس براش دعا بگیر خوب میشه

موقع خواب یه چیزایی میدیدم همش تو ترس بودم

پیش دعانویس بردن منو و اتفاقا دعا هم داد بهم خوب شدم 

ولی توی این بیست و دوسال عمری که از خدا گرفتم بالای ده بار دچار بختک شدم خواب های شدیدا بدی میبینم بعضی شب ها بوده حس میکردم تو اتاقم تنها نیستم و بعدش دچار بختک شدم

حسم خوب کار میکنه، شده که حس کنم قراره کسی باهام تماس بگیره یا پیام بده و اتفاق افتاده

یا اینکه حس کردم قراره حال یکی از اعضای خانوادم موقع خواب بد بشه و اتفاق افتاده

یه ادم رو برای اولین بار ببینم سریعا متوجه خوب یا بد بودنش میشم و بهم ثابت هم میشه

اعتماد ادمارو خیلی راحت میتونم جلب کنم و اینکه جایی برم ادما زیاد بهم نگاه میکنن و بی دلیل تو کانون توجه ام

اینارو به مادرم گفتم نگران شده قراره دوباره بره پیش دعانویس

اینارو گفتم ولی خواهشا نیاین بگین رنگ شلوار منو حدس بزن یا فلانی به من برمیگرده یا نه

باید کنارم باشین حس و انرژیتونو  بفهمم تا چیزی بتونم درموردتون بگم!

به مادرم میگم برم فالگیر شم پول توشه😂👌🏻

تایپم :

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10 بار بختک 

من 100 بار بختک تجربه کردم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

آره منم دیدم اینجوری 

البته با شرایط متفاوت تر 

یه خانومی بعد زایمان این شکلی شده بود 

بچشو پرت میکرد 

و گفتن دعایی شده 

براش دعا گرفتن خوب شد 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خب نمیشه یکم حرف بزنیم باهم بعد ببینی چی حس میکنی؟؟؟

نه عزیزم اینایی میبینی تاپیک حس ششم میزنن همه میریزن سرشون اینا همش بلفه تا وقتی طرف کنارت نباشه انرژیشو نفهمی و حسشو درک نکنی هرچی بگی فقط از روی گمانه

نه عزیزم اینایی میبینی تاپیک حس ششم میزنن همه میریزن سرشون اینا همش بلفه تا وقتی طرف کنارت نباشه انر ...

من خودم حسام درمورد خودم گاهی درست میگه ولی الان هرچی میخوام تمرکز کنم برم تو خودم بفهمم تهش پدر پسر مورد علاقم راضی میشه یا نه نمیفهمم اعصابم خورده اون کاربر رو تگ میکنم شاید جوابتو داد

سلاماذیت نمیشی؟من یکم اینطوری بودم در مورد خواب حرز گرفتم خیلی خوب شدم👩🏾‍🦯

سلام

تو خواب اره درحدی که بیدار هم میشم دچار بختک میشم 

یک شب پنج بار دچار بختک شدم بدترین اتفاق عمرم بود دیگه جونی واسم نمونده بود

خوابی هم میدیدم عادی نبود یه چیزی افتاده بود دنبالم و قصد کشتنمو داشت خیلی وحشت کردم