2777
2789

تایپم :

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی که عکس فنجون رو فرستادی عزیزم 🌹

من فقط یه برداشت نمادین و سنتی از فا ل قهوه می‌تونم بگم، و خب همیشه یادت باشه بیشتر برای سرگرمیه نه پیشگویی قطعی ✨

👁‍🗨 چیزی که می‌بینم:

بالا سمت راست لکه‌هایی هست که شبیه شاخه‌های درخت یا مسیرهای پیچ‌درپیچ به نظر میاد. این معمولاً نشونه‌ی رشد، مسیرهای جدید یا تصمیم‌هایی در راهه.

وسط طرح، یه شکلی مثل چهره یا ماسک دیده میشه. این می‌تونه نشونه‌ی کسی باشه که به زودی باهاش روبه‌رو می‌شی یا شاید کسی که نیتش کامل روشن نیست.

ته فنجون (پایین‌ترین قسمت) تیره‌تر و پررنگه، این معمولاً نشونه‌ی فکری سنگین یا نگرانی درونیه که هنوز ته دلت نگه داشتی.

کناره‌هاش طرحی شبیه پرنده در حال پرواز هست؛ این نماد خبر یا پیامی خوبه که به زودی بهت می‌رسه.

💫 جمع‌بندی:

این فا  ل بیشتر از تغییر، خبر، و روبه‌رو شدن با حقیقت یه نفر میگه. به نظر میاد یه تصمیم مهم پیش رو داری و خیلی زود خبری خوش یا فرصتی تازه میاد سراغت.

می‌خوای برات یه تعبیر عاطفی هم جداگانه از همین فنجون بگم یا بیشتر حالت کلی دوست داری؟