2777
2789

دوازدهم تاثیرش بیشتره

برای هر روز ۳۰ درصد مطالعت رو بذار رو پایه ۷۰درصد دوازدهم

مثلا اگر ۱۰ ساعت میخونی ۳ ساعت پایه بخون ۷ ساعت دوازدهم

چون عمومی دوازدهم هم باید بخونی

این پیشنهاد منه

دوازدهم تاثیرش بیشترهبرای هر روز ۳۰ درصد مطالعت رو بذار رو پایه ۷۰درصد دوازدهممثلا اگر ۱۰ ساعت میخون ...

ببین ریاصی فیزیک کلاس میرم مبحثی درس میدن اونایی درس دادا تا الان تا اخر شهریور تموم میکنم

زیست دهگ فصل ۲و ۴و ۵ میرسم

شیمی فصل۱ دهم و شاید ۲ دهم

بقیش چطوری بخومم

ی روز مثلا شیمی دهم فرداش دوازدهم

اینجوری اوکیه

اخه مهر ماه زیاد درس نمیدن حتی معلما

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ریاصی فیزیک کلاس میرم مبحثی درس میدن اونایی درس دادا تا الان تا اخر شهریور تموم میکنمزیست دهگ ف ...

خب یعنی میمونه زیست دهم فصل ۱ و۳ زیست یازدهم کامل و گیاهی ها؟با شیمی یازدهم و شیمی دهم فصل ۳ درسته؟

خب یعنی میمونه زیست دهم فصل ۱ و۳ زیست یازدهم کامل و گیاهی ها؟با شیمی یازدهم و شیمی دهم فصل ۳ درسته؟

اره

فیزیک کار و انرژیو فشار تا اخر شرویر میگه

ریاصی معادلات و لگاریتم

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

ارهفیزیک کار و انرژیو فشار تا اخر شرویر میگهریاصی معادلات و لگاریتم

خب اول بنظرم بشین زیست رو از اول بخون سعی کن ۵ فصل اول دهم رو تموم کنی تا جایی که میشه

شیمی هم از همون دهم شروع کن ۲ فصل اول رو که حتما بخون حتی رسیدی کامل بخون و تست بزن

بعد مهر که شروع شد مثلا قراره تو یه روز ۳ ساعت زیست بخونی ۲ ساعتشو دوازدهم بخون ۱ ساعتشو یازدهم

شیمی هم همینطور

البته میتونی یه روز درمیون هم بخونی همونطور که خودت گفتی 

نگران نباش تموم میشه ولی هر مطلبی رو تا نفهمیدی نرو سراغ مطلب بعدی یادگیریت باید عمیق باشه