2777
2789
عنوان

بنظرتون داره بهم خیانت میکنه

111 بازدید | 17 پست

به رلم زنگ زدم دوبار اشغال بود بعد آزاد ک شد برداشت گفتم با کی حرف میزنی گفت با هیچکس بخدا اینا گفتم اشغال بودی گفت با هیچکس حرف نمی‌زدم تا آخر گفت داشتم شماره مامانم می‌گرفتم .فک کنم دروغ میگه 

نکنه یکی رو داره آخه من شهر دیگم اونم شهر دیگ خونشون 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اول میگه هیچ کس بعد میگه شماره میگرفتم خب داره دروغ میگه دیگه

اره منم فهمیدم چون اشغال بود دوبار بعد زنگ زدم دیر جواب داد بعد گفت هیچکس بعد گفت دارم شماره میگیرم .جالب اینجا میاد بهم میگ این فکرا سمی دور کن از خودت اینا ..نمی‌دونم چکار کنم بنظرت چکار کنم آخه تا حالا چیزی ام ازش ندیدم 

بخدا یکی.داره من فکر میکنم اکسش برگشته یا یکی داره..و حتی نمیاد من ببینه هعی💔فقط ادعا عاشقی داره

ازش بپرس شاید دچار سوءتفاهم شدی 

مال من ده روز بدون دلیل گذاشت رفت ست روز پیش پیام داد جواب دادم هنوز جوابمو نداده

ازش بپرس شاید دچار سوءتفاهم شدی مال من ده روز بدون دلیل گذاشت رفت ست روز پیش پیام داد جواب دادم هنوز ...

پرسیدم دروغ میگه اول میگه اشغال نبودم بعدش میگه  داشتم شماره می‌گرفتم اونم از پس من گفتم اشغال بودی. 

معلوم نیست این پسرا چشونه من می‌خواستم باهاش موم کنم که فرصت بده می‌خوام بیام خواستگاری گفت دو ماه فرصت بده منم گفتم به جای دو ماه سه ماه فرصت میدم ببینم چیکار می‌کنی

اگه دوسش داری کاری نمیتونی بکنیحتی اگه جلو چشمت خیانت کنه بزور میتونی ازش دل بکنی

نه به هیچ عنوان.. خیانت خط قرمز منه من یه بار تو زندگی شکست خوردم گذاشتم کنار یگه نمی‌خوام احساسی عمل کنم اگه دیدم جایی دارم اذیت می‌شم رها می‌کنم ولی راجع به این آقا مطمئن نیستم به هر حال بهش فرصت میدم ببینم چیکار می‌کنه اگه کاری نکرد می‌ذارم میرم من که ماه تولد شب نمی‌مونه همه چی مشخص میشه. ولی خداییش بهت بگم دوسم داره برام از همه چی می‌خره لپ تاپ گرفته کامپیوتر گرفته لباس گرفته 

نمی‌دونم باز

میگم نکنه من شهر دیگه‌ام اون شهر دیگه شیطونی بکنه