2777
2789

شوهرم بخاطر حرفای مادرش باهام سرد شده چون نمیتونم بچه نگه دارم نادش همه اش میگه فامیلاتون جادوت کردن نمیدونم طلسمت کردن گوش پسرشو پر کرده الان ۴ ماهه بچه دوممو سقط کردم  شوهرم کلاسر کا یا خونه مادرشه یا بیرون وقتیم شب میاد خونه من اتاق میخوابم اون توهال رو مبل ولی واقعا عاشقم بودو دوسم داشت نمیدونم الان بخاطر حرفای مادرشه یا چی و واقعا وابسته امه الان دوروزه اومدم خونه پدرم 

مادرش زنگ زده هزار تا تیکه و کنایه اول نوه هامو کشتین الان میخوای پسرمو دق بدی شوهرمم خودش زنگ زد با حالتی که انگار قبلش گریه کرده بود گفت پشیمونم برگرد دیگه اذیتت نمیکنمو دست خودم نبودو اینابنظرتون راست میگه یا داره نقش بازی میکنه بمونم برم نمیدونم لطفا شمام نطر بدین

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اونم بود و ناراحته و الان تحت فشارِ، بشینین یجا باهم صحبت کنین، نزار سو تفاهما بینتونو سرد کنه

مگه میاد خونه که حرف بزنیم 💔من خودم داغون شدم هیچ توجهی بهم نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

خودت برنگرد ،بگو با گل و کادو بیام دنبالم و بهم نشون بده تغییر کردی شرط بزار که تایم مشخص باید خونه ...

میترسم همه لش الکی باشه باز پاشم برم شهر غریب دوباره بخاطر حرفای مادرش اذیتم کنه نذاره حتی بیام خونه بابام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید