2777
2789

ما سه ساله نامزدیم

برادر نامزدم و همسرش( جاری) قبل از عید یک سری حرف انداختن تو دهن من و پخش کردن که دروغ بود و مدرکی هم نداشتن

سر این جریان بین خودشون دعوا شد ( من حضور نداشتم)

بعد از دعوا برادرش اس ام اس میده به همسرم که این دختره پای تو نمی‌مونه تو کور شدی خودتو بدبخت کردی این دختر اصلا دوستت نداره باید مهریه بدی و ... و همسرم نذاشت من بفهمم اون پیام ها چی بود

آخر سرم گفته یا منو انتخاب کن یا زنتو

که همسرم شیش ماه کامل باهاش قهر کرد و گفت دیگه اسمشو نمیاره 

تازه یک ماهه آشتی کردن(به زوررررر پدر و مادر و فک و فامیل) و من همین چند روز پیش پیامکارو دیدم و خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا الان نمی‌دونم به روی خودم بیارم یانه و اینکه همسرم اصلا جواب برادرشو نداد فقط باهاش قهر کرد

خو بنده خدا تو رو انتخاب کرده که قهر کرده به روش نیار و با سکوت به زندگیت ادامه بده 

به رو خودت نیار هنوز

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

حالا الان نمی‌دونم به روی خودم بیارم یانه و اینکه همسرم اصلا جواب برادرشو نداد فقط باهاش قهر کرد

نه اصلا به روی خودت نیار ، مثلا میخوای چیکار کنی ؟ دعوا کنی با شوهرت که داداشش بگه ببین من راست گفتم و طرف زن زندگی نبود و چطور ولت کرد رفت .

اتفاقا خوش و خرم ادامه بده تا چشمشون دربیاد . هیچ وقت به خاطر حرف بقیه زندگی خودت رو تلخ نکن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه اصلا به روی خودت نیار ، مثلا میخوای چیکار کنی ؟ دعوا کنی با شوهرت که داداشش بگه ببین من راست گفتم ...

ببین هر سری ما خوش بودیم اینا از حرص ترکیدن

هرچیزی خریدیم هر برنامه ای که داشتیم رفتن پشت سرمون پیش پدر و مادر همسرم بد گفتن

دیگه مادرشوهرم یبار گفت اینا حسودن

خیلی ناراحت شدم از دست برادر شوهرم ولی واگذارشد به خدا

نه به روی خودت نیار که میدونی ولی اصلا اصلا هم خودت هم همسرت با اونا صمیمی نشید که عواقب داره

شیش ماه که قهر کامل بود 

الآنم یک ماهه فقط با داداشش آشتی کرده ولی خونشون نمیره اصلا 

میگه بچه دار هم بشن نمیخوام برم خونشون