2777
2789

ما یه خونه سه طبقه با خواهرم و یه بنده خدای دیگه شریک هستیم ما طبقه آخریم 

خواهرم یه شهر دیگه زندگی می کنه و طبقه اشو خواهرم پول میفرسته و بابام کارای ساختشو جلو میبره، حالا ما چند ماهه داریم طبقه خودمون زندگی می کنیم و هر قسمت از خونه خواهرمو که بابام جلو میبره شوهرم میاد با من غرغر که بابا به جای اینکه خونه خواهرتو درست کنه داخلیشو باید پول بده آسانسور بزنیم و هی هم خودشو و هم منو ناراحت می کنه. 

خوب هر کی باشه پول داشته باشه اول تو خونشو درست می کنه چرا بیاد این همه پول به آسانسور بده ، شوهرم میاد میگه همونجور که خواهرت دخترشه تو هم دخترشی. دیوونه ام کرده دیگه انگار من بدم میاد خونه آسانسور بخوره انگار خیلی از پله خوشم میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش پول نداره اگه هم میداشت والا یه قرون هم به ما نمی داد بحثش اینه میگه اول مشترکات باید ساخته بش ...

بگو همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای به سلامت

باهم بودن تو یه ساختمون خوب نیست

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پولشو بده آسانسور بزنین،مگه خواهرت تعهد کرده پول آسانسور و بده،ی چیز شریکیه همه باید بدن،بابات هم ...

ما که پولمون آماده هست ولی بابام کارای داخلی خونه رو داره جلو میبره، شوهرم میگه وقتی بابات پول نمیده ( چون پولا دست بابامه) چجوری اون شریک دیگه رو راضی کنم پول به آسانسور بده 

بگو همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای به سلامتباهم بودن تو یه ساختمون خوب نیست

دقیقا روزی نیست که میاد باهام غرغر کنه 

الانم که مامانم دعوتمون می کنه میگه نمیام چون بابات ارزش برای ما قایل نمیشه 

ما که پولمون آماده هست ولی بابام کارای داخلی خونه رو داره جلو میبره، شوهرم میگه وقتی بابات پول نمیده ...

آهان پس کل قضیه اینه،باخواهرت صحبت کن راضیش کن به بابات بگه،درست میگه بنده خدا،من زود قضاوت کردم

تو چه قشنگی😍...

آهان پس کل قضیه اینه،باخواهرت صحبت کن راضیش کن به بابات بگه،درست میگه بنده خدا،من زود قضاوت کردم

منم میدونم درست میگه 

ولی خودم دوسه بار به بابام گفتم برای این قضیه ولی وقتی بابام گوش نمیده چه فایده داره؟ مگه پدرشوهرم برای برادر شوهرم خونه ساخت من باهاش اوقات تلخی درست کردم که این داره درست می کنه؟ هنوز خوبه پول ساخت بابام از جیب خودش نمیده 

منم میدونم درست میگه ولی خودم دوسه بار به بابام گفتم برای این قضیه ولی وقتی بابام گوش نمیده چه فایده ...

نباید اوقات شما رو تلخ کنه،چون مقصر نیستی،چرا به خواهرت نمیگی؟بگو بدون آسانسور سخته برامون

تو چه قشنگی😍...

نباید اوقات شما رو تلخ کنه،چون مقصر نیستی،چرا به خواهرت نمیگی؟بگو بدون آسانسور سخته برامون

راستش یه بار بهش گفتم گفت پول داشته باشه داخل خونشو درست می کنه 

دوباره هم دوهفته پیش بهش گفتم که ۳۰ میلیون آماده کن و بزار برای آسانسور تا یکم کاراشو جلو ببریم خواهرم گفت باشه حقوقمو بریزن میزنم براتون 

مشکل اینه بابام بدون اینکه خواهرم بدونه هی قرض و قوله براش درست می کنه بعد بهش میگه که خوب اون موقه پولی براش نمی مونه که بخواد بده به ما 

راستش یه بار بهش گفتم گفت پول داشته باشه داخل خونشو درست می کنه دوباره هم دوهفته پیش بهش گفتم که ۳۰ ...

چی بگم،جدی با پدرت صحبت کن،بگو داری باعث اختلاف ما میشی،البته خودت همسر و پدرت و بهتر میشناسی،ما خودمون خیلی وقتا با هم هماهنگ میکنیم که فلان چیزو بگو ولی نگو من گفتم،با خواهرم اینا منظورمه

تو چه قشنگی😍...