مامانم همیشه موهام رو کوتاه قارچی و چتری می زنن و از بچگی تا الان همینم و چون موهام نرم و خرمایی هست فکر نمی کنم مدل دیگه ای بهم بیاد.... خیلیم خوب می چینن ولی موهای خودشون همیشه بلند و مشکیه....حالا یک ماه پیش گفتن بیا موهای من رو بچین پایینش تا یکم جون بگیره و مو خوره نزنه....موهای مامانم مثل من ، نرم و لخت نیست و مثل هندی ها حجیم و مشکی و پرپشت هست....واسه همین طبیعتا باید اتو مو می کشیدن و کامل کامل صافش می کردن....نه تنها این کارو نکردن و به زور اجازه دادن برس بکشم بلکه دم اسبی بود و می گفتن مطمئنم صاف می شه...حالا خیلی کوتاه بلند شده و بعد یکماه هنوزم عذاب وجدان دارم ولی وقتی میگم باید باز می کردین و صاف صافش می کردین میگن تقصیر خودته و ربطی نداره و دستت کجه💔🗿
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)