2777
2789
عنوان

میخوام خابگاه برم بابام نمیزاره

159 بازدید | 13 پست

من دوس دارم برم خوابگاه تا حداقل چند روز از خانواده دور باشم‌سلامت روانی نمونده واسم از دستشون

فقط ی موضوع هست اینکه استانمون دانشگاه های خوبی داره و من تو شهرستان زندگی میکنم تا خود استان ی ۵۰ دیقه ۱ ساعت راهه 

میگم اگه همون استان خودمون بزنم بابام  خودش ببره و بیاره میشه یا نه کلا با تایمای دانشگاه و چیزای دیگ‌اوکی نمیش؟

اگه اره ک ی شهر دیگ رو بزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم خوابگاه رو به کسایی می‌دن که  یه حداقل فاصله‌ای از شهر خودشون تا شهری که توش درس می‌خونن، داشته باشن.

حالا نمی‌دونم دقیق چقدر باید باشه این فاصله، اینو چک کن

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
فکر کنم خوابگاه رو به کسایی می‌دن که یه حداقل فاصله‌ای از شهر خودشون تا شهری که توش درس می‌خونن، دا ...

بستگی به دانشگاه داره 

یکی از دوستای من ورامینه دانشگاهش شهر تهرانه، خوابگاه دادن بهش

چرا بده؟دوست من رفته میگه راحت شدم از دستشون

نه بابا ، سر و ته نداره یه غذا تو یخچال نمیتونی بذاری با خانوادت نمیتونی وایسی بعد میخوای با کلی آدم که شخصیت های مختلفی دارن سازش کنی اصلا محیط خوبی نیست ن

من دوستم خوابگاه بود چند ترم ، میگفت اصلا بهترین دانشگاهم ارزش اینو نداره بری خوابگاه وایسی از دانشگاه دولتی صرف نظر کرد حتی فامیل خودمم خوابگاه بود میگفت محیط کثیفیه ، 

داخل استان خوابگاه نمیدن 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
نه بابا ، سر و ته نداره یه غذا تو یخچال نمیتونی بذاری با خانوادت نمیتونی وایسی بعد میخوای با کلی آدم ...

از اینا بدتر دیگ نیستن

باور مبکنی همین الان ک دارم تایپ میکنم دارم از دستشون گریه میکنم 

من خودم سه ترم خوابگاهی بودم

جز بهترین و بدترین روزای عمرم بود

بهترین از این جهت که دوستای خوب داشتم کلی تجربه کسب کردم مستقل شدم. خودم بودم

بدترین هم بخاطر بعضی شرایط که با بچه های اتاق های دیگه پیش میومد. 

در کل خاطره خوبی بود. برگردم عقب بازم میرم خوابگاه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸