2777
2789

یه خواستگاری برام اومده تحصیلاتش خوبه وضع مالی هم خوبه ولی کچله و خوش قیافه نیست و چاقه من خب ظاهر برام مهم بود اما واقعا دیدم اطرافیان شوهره خوشگله معتاده یا خیانتکاره یکم مردد شدم که به خاطر کچلی ردش نکنم شخصیتش هم بدک نبود  

شما  باشید ازدواج میکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسش نداشته باشم اصلا ازدواج نمیکنم و اینم بگم به بچه ام فکر کن بچت ممکنه تماما شبیه اون آقا بشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نه حقیقت، هم ژن کچلی داره هم به دلم نمی شینه فکر کنم که موضوع مهمیه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

باید به دل بشینه

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

چهره خودم خوبه و بدون شعار خیلی واسم مهم بود دل نشین باشه و خداشکر اولین بار نامزد دیدم جز به جز اعضای بدنش باب میلم بود 

چهره خوب جدا عادی میشه و اخلاقیات خیلی مهم 

اما اینکه زندگی زناشویی یک بعد جنسی هم داره آیا تصور اون بخش برات اذیت کننده کلا راحت جواب نه بده اگه قرار دیگه برات خواستگار نیاد به نظرم زمان بگذار شاید چهره اش عادی شد