2777
2789

بخاطر پول اومده بود و اینکه من ی تایمی کار میکرد شاغل بودم بعد عقد دیگ کار نکردم درگیر جهیزیه و اینا بودم و همش میگفت تا نری سرکار نمیبرمت سر زندگی ک یچیزی ب اسمش کنیم بعدها از حرفای مادرش د خودش فهمیدم 

یعنی نیتشون پوله کلا از ازدواج ب چیز دیک ای فک نمیکنن 

وقتی دیدن چیزی گیرشون نیومد همش با من بحث میکردن اذیت میکردن خودش ماه ها قهر می‌کرد با من اصلا رفتارشون ضایع بود

حالام درخواست طلاق داده 

مهریم ۳۰ تاست ۲۱۴ تا بود ک ب بهانه بردن سر زندگی از چنگم درآورد 

۳ ساله عقدیم بخاطر اصرار خودش نامردی رابطه کامل داشتیم

ک،،،ن لقش بابا 

ول کن برو پی زندگیت 

تو که چیزی کم نداری یه سر و گردنم ازش سر تری برو با یکی هم لول خودت ، اونم بعداااا پشیمون میشه ولی تو برنگرد 

کاااملا ایگنورش کن و نادیدش بگیر و بدون جر و بحث طلاقت و جوری بگیر که انگار توام از خداته ،...

اینجوری بیشتر میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای قبلیتو خوندم واقعا ناراحت شدم که گیر همچین حیونایی افتادی...درسته زندگیتو نابود کردن ولی قوی باش و جدا شو و زندگی جدیدی بساز . انقد دیدم که ازدواج دومشون عالی بوده.

خداروشکر بچه نداری 

خدارو شکر کن بچه نداری قشنگ اون مقداری که مونده بگیر پدرش در بیار اون که بخاطر پول اومده این بلا ها سرت آورده توام مهریه رو بگیر و بعدا به خیریه جایی بده دوست نداشتی خرج کنی ولی اونو قشنگ مثل خودش اذیت کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

تاپیکای قبلیتو خوندم واقعا ناراحت شدم که گیر همچین حیونایی افتادی...درسته زندگیتو نابود کردن ولی قوی ...

چی بگم امیدوارم جلوش چشم شوهر نامردم بخت خوبی نصیبم بشه 

چون خودش راحت میتونه بره زن بگیره همیشه دود طلاق تو چش زنا میره 

اگر بتونم بگیرم ازش البته این گ فعلا فراریه

شما که پدرت وضعش خوبه یه وکیل بگیر اون قشنگ بلده...فراری هم باشه اون قشنگ میارتش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚