2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین از کم کاری خانواده ها بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 41 پست
مادرم هیچ جا کم نذاشت تا دلت بخواد خانواده شوهرم کم گذاشتن

سایه شون مستدام دقیقا مثل من 

ولی این اواخر مادرشوهرم خیلی تغییر کرده مهربون شده نمیدونم چی شده 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

کم ماری که نی خدایی چون وظیفشون نی انجام بدن لطفه 

من جهیزیه و سیسمونی خواهش کردم از خانوادم ک خرج نکنن خودمون میخریم ولی اخر ی چیزایی گرفتن 

اما از نظر مراقبت خب بیمارستان برم میان برا زایمانم چند بارم بستری شدم مامانم باهام بود

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سیسمونی که نباید همیشه وظیفه خونواده دختر باشه 

هم اینکه برای مرخص کردنت شوهرت باید میومد نه مادرت

این مسیولیت باید شوهرت به عهده بگیره بچه خودشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ما رسم جهیزیه و سیسمونی نداریم با حداقل امکانات و یه عروسی مختصر با پول پس انداز همسرم زندگی رو شروع کردیم،، از هیچکدوم خانواده ها هم توقع نداشتیم، الان که به عقب نگاه میکنم بسیار راضی ام

سایه شون مستدام دقیقا مثل من ولی این اواخر مادرشوهرم خیلی تغییر کرده مهربون شده نمیدونم چی شده 😂😂� ...

سلامت باشید عزیزم همچنین مادر خودت

ان شاالله سرش به سنگ خورده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اینا که میگن جهیزیه و سیسمونی وظیفه خانواده دختر نیست امیدوارم اونقدر درک داشته باشن این موارد و عروسی و خونه و ...هم وظیفه خانواده پسر هم‌ نیست ،دیدم دوستم یک هزاری از خانوادش خرج نشد حتی هدیه عروسی هم ندادن به دختر ولی چه ها نکرد سر خانواده پسر برای مراسم عروسی ،مراسمی میخواست در حده پرنسس ها،چه شر و دعوای درست کرد که باید ۴ مدل غذا باشه ،جالبه همه چیز و درجه یک گرفت اخرشم با خانواده داماد قهر کرد و پسر حق دید خانوادش و نداشت ،بعد ۳ سال هم که حامله شد پیغام فرستاد سیسمونی آماده کنید ،اونم در حد پیامک سر سیسمونی ها هم دوباره جنگ جهانی بپا کرد

برای سیسمونی که نباید همیشه وظیفه خونواده دختر باشه هم اینکه برای مرخص کردنت شوهرت باید میومد نه ماد ...

داره میگه شوهرش خارج از کشور بوده ،یعنی چون دختر شوهر کرده دیگه خانواده آدم هیچ وظیفه ای ندارن ؟

داره میگه شوهرش خارج از کشور بوده ،یعنی چون دختر شوهر کرده دیگه خانواده آدم هیچ وظیفه ای ندارن ؟

خب اینو بعد گفت شوهرش خارج بوده

وظیفه دارن ولی رسم سیسمونی بنظرم بده 

خانواده همسرشم باید وظیفه خودشون انجام میدادن 

محبت نمیشه زوری کرد که خانواده منم اینطورین برام مهم نیست 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خب اینو بعد گفت شوهرش خارج بودهوظیفه دارن ولی رسم سیسمونی بنظرم بده خانواده همسرشم باید وظیفه خودشون ...

درسته ،به نظر من ایشون چون شوهرش نبوده ،هم خانواده خودش هم خانواده شوهرش باید بهش لطف و محبت میکردند اما نکته مهم اینجاست آدم خانواده شوهر و غریبه میدونه ،ولی خانواده خوده آدم ازشون توقع محبت داره و دلش می شکنه 

درسته ،به نظر من ایشون چون شوهرش نبوده ،هم خانواده خودش هم خانواده شوهرش باید بهش لطف و محبت میکردند ...

آره درست میگی ولی وقتی خودشون درک نکنند چه فایده

من خودم کلا از زایمان ترس دارم کسی ندارم نه خواهر نه مادر مادرشوهرمم نمی‌دونم چجور در بیاد از آب

کلا توقع ندارم آرامش دارم عوضش

برا عروسیم گفتن بابا ماشینت بده شاسی بلنده ماشین عروس کنیم گفت خودمون با چی بیایم پس نمیشه 😔بخاطر ه ...

به نظر خودت زندگیت خوبه، پس گور بابای بقیه. بچسب به شوهر و بچه‌ت. به درک که انقدر بیشعورن( ببخشید قصد جسارت به خودت رو ندارم و امیدوارم ناراحتت نکرده باشم)

ببین من که یه غریبه‌ام انقدر از رفتارای خانواده‌ت منزجر شدم، دیگه شوهرت چقدر حرص خورده. پس هروقت هرچی گفت بهش حق بده. اینجوری خودتم سبک میشی. اصلا باهاش درددل کن و بگو جز اون کسی رو نداری. 

اصلا خانواده‌ت قابل دفاع نیستن و ندیده میگم به زندگیت حسادت میکنن. نمیدونم توی زندگی تو چی هست که اونا رو انقدر سوزونده ولی یه چیزی در خودت یا شوهرت هست که مادرت بهش حسادت میکنه و تمام این داستانا شروعش از مادرته. 

تا روز قیامتم تلاش کنی دوست داشته باشن و دنبال علت رفتارشون بگردی و بخوای درستشون کنی و غیره، نمیتونی. فقط خودت رو خسته و افسرده و شوهرتو عصبی و ناامید میکنی. ولشون کن و به شوهرت بگو فرض کنه هیچ کسی رو نداری. با این خانواده تو هرگز نمیتونی چیزی رو از همسرت پنهان کنی که مثلا آبروشون حفظ بشه.