2777
2789
عنوان

جهاز یا خونه بنظرتون

150 بازدید | 29 پست

من دخترخاله ی صاحب این پیج هستم .‌ ایشالا همتون خوشبخت و کامیاب باشید منم چهار ماهه عقد کردم، واقعیت پدرم بازنشسته ست و حقوقش کمه ، توی بله برونم همسرم گفتن جهیزیه نمی‌خوام در حد توان تون اگر ممکنه کمک کنید خونه بخریم نصفش هم برای عروس خانوم میشه ، الان منهای وام ازدواج سیصدیه خودم که اگر بدن که قسطشو خودم می‌خوام بدم، پدرم اگر سیصد کمک کنه کمه؟ خیلی این قضیه فکرمو مشغول کرده. وسایل هم گرونه بنظرتون پول جهاز الان 404 چقدره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با 600 بهترین جهاز میتونی بخری خوبه همینم

یخچال LG هفته پیش دوستم خرید 160 میلیون 

پس با 600 اصلا نمیشه بهترین جهاز رو خرید، در حد یه جهیزیه معمولیه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

هر کسی یه مدل جهاز میده

دیگه کمتر ۵۰۰ واقعا باید کم بزاری و جنس خوب نخری

ولی اگر گفتندبشه خانه واقعا انسانهای شریفی هستند دمشون گرم

من دوستم ۱۲سال قبل خانه فروختند ۵۰ میلیون که جهزیه بدهند، الان دختر صفر ریال پشتوانه داره

ولی اون خانه براش حداقل الان ۲۰۰۰ میکرد

خرج اثاث کردن بدون داشتن خانه حماقته

اگر خودشون پیشنهاد دادند واقعا عالیه

یخچال LG هفته پیش دوستم خرید 160 میلیون پس با 600 اصلا نمیشه بهترین جهاز رو خرید، در حد به جهیزیه مع ...

پس همون پول برای خونه بهتره نه؟ چون نصف خونه م به اسم خودم میشه توی شروط ضمن عقدم ذکر شده 

پس همون پول برای خونه بهتره نه؟ چون نصف خونه م به اسم خودم میشه توی شروط ضمن عقدم ذکر شده

بله قطعا خونه بهتره 

وسایل رو میشه به مرور خرید ولی خونه را نمیشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم