2777
2789
عنوان

رفتارتون با همچین شوهری چجوری خواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 22 پست
طلاهایی که خودش خریده اصلا نمیگه مال توعه . میگه مال خودم هستن تو حقی توش نداری .

خب پس از این به بعد نخر طلا دیگه،،، و اینکه طلاهات رو ننداز اصلا،،،، بگو بده مادرت بندازه گزدنش،،،، حتی تو مراسم ها 

اسم طلا آورد،،، بگو طلا برای چیمه،،،، برو هرچی میخوای خودت بخر،،، 

من که اختیاری رو اینا ندارم،،،، 

و اینکه طلات رو اصلا نده 

بگو طلای تو مال خودته 

مال منم مال خودمه 

بگو خونه رو بنامم بزن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هرچیزی دوطرفه هست!! وقتی طرف مقابلت ادم نباشه،،، شما هم باید مثل خودش رفتار کنی

نه من کاری ب این تفکر ندارما وقتی انقد جدائن چرا بچه دار میشن .اخه دیدم از اینجور آدما بچه رو هم بچت و دخترتتت خطاب میکنن چون ب یکی بودنشون اعتقاد ندارن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خب وظیفه پدر که نیست طلا برا دخترش بخره اون دیگه دلسوزی پدره نشون میده ولی شوهر وظیفه شه طلا برا زن ...

خب عزیز وقتی پدر هدیه میده مال دختره دیگ طلای پدر نیست. وقتی هم قرار باشه خونه بخرن بنظرم زن خیللللی بیشتر از مرد ب ارامش و رفاه میرسه چون دربدری  و خستگی این خونه ب اون خونه برا زنه .از اول زندگی باید رو این کار میکردن ک این ماشینمونه این خونمونه این پولمونه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مگه دست منه؟ میگه طلاهای خودمه . خودم پول دادم گرفتم . حتی انگشتر نامزدیم هم گذاشته پیش مادرش . حتی ...

وااا به نظرم شماباید الان دغدغتون درست کردن فکر شوهرت باشه که زندگی مشترک مال زنو مرده و هرکی جدا نیست. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
مگه دست منه؟ میگه طلاهای خودمه . خودم پول دادم گرفتم . حتی انگشتر نامزدیم هم گذاشته پیش مادرش . حتی ...

خب نمیگرفت که بهتر بود به اسم تو تموم شده به کام اون شیرین چقدر زرنگه بگو گرفتی برای من هدیه گرفتی هدیه رو که پس نمیگیرن من چنین شوهری داشتم یک دقیقه زندگی نمیکردم 

خدایا پناهم باش