مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه معمولیه مثلا لباس حیوان میپوشن تو ایران هم تازه ترند میشه😂 تریان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
البته فک نکنی من خنگم نه به اصرار مادر گرامی رفتم خودم میخواستم برم تجربی اما مادرم نذاشت با اینکه معدل کلاس نهمم شده بود ۱۹و۷۵
اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
نه بابا هر رشته ای سختی خودشو داره لابد نخواسته زیاد اذیت شی ولی بیخبر بوده که همه رشته ها سختهمن ت ...
نه اصلا بحث اذیت اینا نیس که مادرم حتا نمیزاره من بادوستام برم بیرون هیچ کاری رو بدون اجازه اون نمیتونم انجام بدم حتا بدون اجازه اون آب نمیتونم بخورم
داداشم رفت تجربی پرستار شد بهش هیچی نگفت حالا منه بدبخت به زور گفت که برو کارودانش
جمع ببند کنیم بله تازه صبح تازه بیدار شدی میخوای ارامشتو حفظ کنی همکلاسیات دارن بهم لبوبو نشون میدن دارن درمورد شخصیت های ونزدی صحبت میکنن بعد یکی از در میاد من تریان گربه یه کت با طرح گربه پوشیده با کلاهش بچه ها من تریانم🤐
والا نباید تو سرنوشت و علاقه بچه دخالت کرد فقط میتونم بگم انشالله موفقشی خانم گل میتونین به داداشمون ...
مرسی عشقم همچنین شما 💐
بله عزیزم.