2777
2789
عنوان

حکایتهای آموزنده وجذاب

68 بازدید | 7 پست

چندتا حکایت یادم افتاده گفتم براتون بذارم شماهم اگه بلدین بگین

مردی کارگری بود که زن مومنی داشت یه روزکه خونه اومد دید زنش گریه میکنه میپرسه چی شده میگه ازاینکه پرنده ها منو بدون روسری دیدن خجالت میکشم واحساس گناه میکنم مردازاینکه زنش انقدرمومنه ته دلش حس رضایت داشت یکروز که کارش زودترتموم میشه ومیادخونه میبینه زنش بامرددیگه ای درحال زناست هیچی نمیگه ووسایلش روبرمیداره وازاون دیاروروستامیره به روستایی میرسه میبینه روستاخیلی شلوغه وهمه جلوی دارالعماره جمع شدن میپرسه چی شده میگن ازخزانه قصردزدی شده وگزمه هادرحال جستجوی دزدهستن، همون لحظه مردی رومیبینه که روی انگشتای گاراه میرفت میپرسه این کیه میگن این شیخ اینجاست اینطوری راه میره که مبادامورچه ها رو له نکنه همونجادادمیزنه دزد رو پیداکردم میره دارالعماره ونشانی شیخ شهررومیده میگیرنش وبازجویی میکنن میبینن بله دزدخزانه خودشه پادشاه ازمردمیگرسه ازکجافهمیدی مردمیگه به تجربه فهمیدم کسی که دردین افراط میکنه یک خطاکاره ودین رو پوششی برای کارش قرارداده

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

حالا زنش اونجوری بوده که نباید به همه به اون چشم نگاه کنه ولی خب افراط و تفریط توی هرچیزی خوب نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کسی هم که دین رو قبول نداره دوس پسر داشتن و رابطه با دوس پسرشو عادی میدونه و هرزه هس خیلی‌هاشون دزدی میکنن حروم میخورن مشروب میخورن و اینکار ها رو جار هم میزنن اینم تکمیل داستانت

❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عابدی بود که تمام وقتش رو صرف عبادت وشب زنده داری وروزه داری میکرد شیطان فرزندانش روجمع کردوگفت کی میتونه این عابد روازراه به درکنه هرکی بتونه پاداش بزرگی پیش من داره هرکی یه جوری مردعابد رووسوسه میکنن اما عابد خیلی متدین ترازاین حرفابود شیطان جوانی گفت من میتونم وراه کاراینه که مثل خودش باشم خودش روبه شکل عابدی درمیاره ومیره گیش مردعابد عبادت میکنه مرد که میخوابیدع بلندمیشده میدیده درحال گریه زاری وتوبه به درگاه خداست یه روزازش میپرسه چی شده تونه میخوابی نه چیزی میخوری شیطان میگه گناهی مرتکز شدم که باوجودتوبه هرباریادم میافته ازخودبیخودمیشم واین حال بهم دست میده عابدمیگرسه چه گناهی شیطان میگه زنا

عابدمیگه مو نه پولشودارم نه آدمشو، شیطان میگه بیاپولشومن میدم برو فلان آدرس کارتوبکن بعدبیاتوبه کن، عابدمیره درمیزنه زن میادبیرونو میبینه عابداونجاست میگه عابدبروکه حوصله نصیحت ندارم عابدمیگه نه اومدم اونکاروبکنم زن بدکاره تعجب میکنه ومیگه عابدتوکجااینجاکجا وعابد همه ماجرارو بهش میگه زن میگه عابدبرگرد که قطعا همنشین تو شیطان بوده ازکجامیدونی درحین این کارازدنیا نمیری ووقت توبه بهت داده میشه عابدپشیمان برمیگرده 

ادامه👇👇👇

کسی هم که دین رو قبول نداره دوس پسر داشتن و رابطه با دوس پسرشو عادی میدونه و هرزه هس خیلی‌هاشون دزدی ...

اونا هم ازاونور بوم افتادن وکارشون میشه تفریط

ادامه پارت قبلی

چندروزبعد به حضرت موسی خبرمیرسه که زنی از زنان بهشتی ما ازدنیارفته وکسی نیست جنازه اش روبرداره بلان فلان آدرس واون زن رودفن کن موسی علیه السلام میاد ومردم جمع میشن ومیگن این زن یه زن بدکاره بوده وچندروزپیش ازدنیا رفته به خاطر بدکاره بودنش هیچکس حاضرنیست جنازه اش روبرداره حضرت موسی روبه خدامیکنه ومیگه خدایا این مردم چی میگن توچی میگی؟ خدامیفرماید موسی مردم درست میگن اما این زن بعدازاین که عابد رفت به خودش گفت حالا خودتی وخودت ازکجامیدونی کی میمیری که توبه کنی یانه همون شب ازکارش توبه کرد وهمون شب هم اجلش رسیده بود 

سلطان محمود شبی دلش گرفته بود بالباس مبدل به شهرمیره ومیگرده که جنازه ی مردی رومیبینه که روزمین افتاده ومردم بیاعتنا به اون ازکنارش ردمیشن ازمردم میپرسه این جنازه روچرابرنمیدارید؟ جنازه کیه وخونه اش کجاست؟ مردم میگن جنازه ی فلانیست وغلان جاخانه اش است اما مردی فاسق بوده وهرشب تعدادی شیشه مشروب میخورد وبه درزن بدکاره میرفت وزنامیکرد سلطان محمود جنازه روبرمیداره ومیرن به سمد خونه اش همین که زن جنازه رومیبینه میگه خدارحمتت کنه ای مرد که من قسم میخورم توپاکدامن ترین وبهترین مردبودی، سلطان محمود میپرسه مردم چیز دیگه ای میگن ماجراچیه؟ زن میگه بله درست میگن همسرم هرشب تعدادی خمره مشروب میگرفت ومیاورد توچاه دسشویی میریخت ومیگفت خدایا به اندازه وسعم امروزاز شراب نوشیدن مردم جلوگیری کردم توقبول کن، گاهی به درخانه ی زنی بدکاره میرفت ومقداری پول به اومیدادومیگفت امشبت رومن خریدم امشب درخونه ات رو به کسی بازنکن میومدومیگفت خدایا به اندازه وسعم ازاین کارجلوگیری کردم توقبول کن، زن ادامه میده بهش میگفتم مرد مردم پشت سرت حرفهای دیگه ای میزنن جنازه ات روزمین میمونه اما اون میگفت نترس زن برامن خود سلطان محمود نمازمیخونه سلطان محمودکه تااون لحظه هویتش رو فاش نکرده بود گفت به خدا من که سلطان محمودم وخودم فردابراش نمازمیت میخونم