2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا عادله

407 بازدید | 65 پست

پس چرا خیلیامونو‌ زیبا نیافریده‌ الان خارجیا‌ نگا کن بعد میگن چرا اونجا عمل زیبایی نیس خوب کجاشو عمل کنه وقتی بینیش‌ کوچیکه لباش‌ قلوه اس چشاش‌ خوشگله موهاش پره‌ بعد یکی مث من در آرزوی عمل بینیه‌ ک اونم الان شده ۱۰۰ خورده ای میل تازه بدتر از اون اونکه خانوادمونم‌ پول آنچنانی ندارن و..... 

من عاشق مرگم‌ چون تنها چیزی ک عادلانس‌ مرگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست متوجه نشدی

عدالت ینی خدا ب اندازه توانایی و شرایط فرد اونو تکلیف میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم دکتر های زیبایی دیگه ای هم هستن که باقیمت کمتر بینی عمل میکنن 

من خودم با نصف قیمتی که شما گفتی عمل کردم و الان ۳/۵ ماهه میگذره و راضیم

در کل زندگی رو بپذیر ، منم گاهی اوقات مثل شما میشم و به خیلی چیزا فکر میکنم اما در نهایت باهاش کنار میام 

راجب دنیای ذر تحقیق کن

تو خانوادت ظاهرت کشورت....همه چیتو خودت انتخاب کردی

این دنیام اومدیم برای امتحان

ی سریا با ظاهر زیبا امتحان میشن(ک ایا این ادم بخاطر ظاهرش مغرور میشه ؟دل میشکنه ؟کسی که از لحاظ چهره از پایین ترهست رو خورد میکنه ؟از زیباییش برا راه گناه استفاده میکنه و...)

ی سریا با زشتی امتحان میشن (ک ایا این ادم بخاطر زشتیش خدارو ول میکنه ناشکری میکنه کفر میکنه با مردم بد میشه و...)

پس خدا عادله فقط امتحانا باهم فرق داره

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

عمل زیبایی نیست؟؟؟😐😂

برو روسیه و ترکیه اینقدر عمل هست اصن ژل لب روسی از اونجا اومده

فقط نچرال تر عمل میکتن

بعدشم کی گفته همه زشتن اینجا😐من خودم بینیم کوچولو بود دوست داشتم قیافم عملی شه عمل کزدم البته تغییریم نکردم جون بینیم چیزی نداشت برای اینکه اصلاح شه ولی خانوادمون و بیای ببینی همه بنییا بدون عمل کوچولو سر بالا لبا گوشتی

چرا خود زنی میکنید😐والا چشم و ابروی ایرانی معروفه به زیبایی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بازم من پول نداشتم ولی گردنبندمو ۵ سال پیش فروختم بینیم عمل کردم ولی همون گوهی که بود هست اصلا تغییر نکرد چون دماغم گوشتی بود فکر کن من علاوه بر بی پولی زمینه ی خوشگل شدن حتی با عملم رو هم ندارم خیلی غمگینم پولم که رفت جلو همه عمل کردم و هیچ تغیری نشد بیشتر شکستم،ولی بیخیال این دنیا ارزش هیچی رو نداره اول و آخرش تسلیم و تحویل خاکیم

با سی تومن میتونی توشهرایی مثل خرم اباد کرمانشاه پیش بهترین دکترا عمل بینی کنی

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم