2777
2789
عنوان

تک فرزندی🥺توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 36 پست
فردا همین بچت بزرگ شد بهت گفت ماشین میخوام خونه میخوام میتونی واسش بخری؟ لطفا اونایی که شعار میدن و ...

والا ماشین وخونه ای که داریم را از پدر مادر نخواستیم تلاش کردیم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند نفر تو ایران دارن؟ چنتا معلم و پرستار و کارگر تونستن با تلاش های شبانه روزانه فوری بخرن ؟یکم فک کن بعد حرف بزن 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

اینجا میگن بچه رو از روز اول تا وقتیکه خودتون پیر شدید مردید باید تامین کنید چون شما اوردینش 

تلاش خود شخص و مستقل شدنشم کشکه

🤍🌱
من خودم میمیرم واسه بچه😢

مقاومت کن عزیزم.  من به خاطر اینکه شوهرم لجبازی میکرد و فکر میکرد بچه همه چیزش به من مربوطه و مسئولیت پذیر نبود.  از بچه دار شدن منصرف شدم.    ولی  ضربه ی بزرگی به بچه م. زدم و هم خودم که عاشق بچه ام 

فردا همین بچت بزرگ شد بهت گفت ماشین میخوام خونه میخوام میتونی واسش بخری؟ لطفا اونایی که شعار میدن و ...

خب پس خودش میخواد چیکار کنه هدف و انگیزه مگه نباید داشته باشه مگه همه چی اماده باید باشه براشون من نمیگم‌مثل حیون نخوان ولی میگم لقمه آماده نذارین دهن بچه هاتون حمایت و کمک  باید حتما باشه ولی اینکه آماده کنی بدی دستش نه اون بچه هم باید تلاش کنه که فردا روز فقط چشمش به دست پدر مادرش نباشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وقتی در این حد بچه نمیخواد بهتره شما هم کوتاه بیای

ببین عاشق بچه بود ،تا رفتیم سر خونه زندگیمون گیر داد من بچه میخوام،

هفت ماه بعد ازدواج باردار شدم ،

ولی الان میگه همین یدونه کافیه

با تمام گرونیا و سطح بالای توقعات،

سختی بارداری و زایمان و شب بیداری ها

عواقب تک فرزندی بیشتره

من پسرم نه سالشه، مشاوره میبرم از جلسه اول گفتن بخش بزرگ رفتارش مربوط به تک فرزندی هست

کسایی که تک فرزند در آینده مغرور میشنن و همیشه سرشون تو گوشی چون کسی ندارند بازی کنن باهاش اگر شرایط مالی تون خوبه  خیلی خوبه یه بچه دیگه

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت  

خب پس خودش میخواد چیکار کنه هدف و انگیزه مگه نباید داشته باشه مگه همه چی اماده باید باشه براشون من ن ...

الان بچه شما بدون حمایت شما تا چند سال آینده میتونه خونه بخره ؟ ممکنه جواب بدید حالا هیچی نخوره هیچی نپوشه تو ایران زندگی می‌کنید احیانا؟ یا خیلی رویایی فکر میکنید؟

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

ببین عاشق بچه بود ،تا رفتیم سر خونه زندگیمون گیر داد من بچه میخوام،هفت ماه بعد ازدواج باردار شدم ،ول ...

عزیزم شرایط مملکتمون خیلی سخت شده به فردامون هم امیدی نیس ...تو این اوضاع باراداری ناخواسته برای خیلییی از خانواده های جامعه ما فاجعه است...من حق رو به همسرتون میدم