ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هم سن دختر منه. من خودم مخالفم همسرم تمایل داره شدید. اما به نظرم احترام گذاشته اصلا برام جنگ اعصاب درست نکرده. تو زندگی زناشویی درک متقابل واقعا اهمیت داره .وقتی همسرت دیگه بچه نمیخواد نمیشه شما باهاش بجنگی . حتما دلایلی برای خودش داره.
تک فرزندی خیلی سخته و تاثیرات روحی و روانی بدی رو بچه میزاره.. فک کن تا پایان زندگیت یه همراز و همدم نداشته باشی.. یه حامی نداشته باشی.. یه قوت قلب نداشته باشی.. یه همبازی و هم صحبت دلسوز نداشته باشی.. منتها گرانی و تورم روزافزون مملکتم باید در نظر گرفت.. ادم نمیتونه خواسته های بچشو بشنوه و نشنیده بگیره.. خب توان مالی میخاد ک از هر نظر براش فراهم کنی تا عقده ای نشن.. داشتن کمبود هم خودش ب تبع آسیب روحی و روانی در آدمیزاد ب صورت طولانی مدت تاثیر میزاره.. من خودم توان مالی متوسط رو ب بالایی دارم نسبت ب هم دوره ای هام.. منتها از گرانی باز میترسم ک نتونم ساپورتش کنم.. هر چند بیارم دختر اولم همه چی داره ک مال اون بشه... باز میترسم...
چند نفر تو ایران دارن؟ چنتا معلم و پرستار و کارگر تونستن با تلاش های شبانه روزانه فوری بخرن ؟یکم فک ...
اونوقت از پدر ومادر چه انتظاری دارید
تلاش شرط اول آسایش است
سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲 چه روزااایی بود😌